Infodagen Gratis magazine

Bent u een gezin uit Breukelen en wilt u een buitenlandse student met zijn of haar cultuur in huis halen? Dan geeft Travel Active u alle informatie die u nodig heeft!

Gastgezin in Breukelen

Het is net geen Utrecht meer, maar ook nog geen Amsterdam. Breukelen. Breukelen en haar omgeving heeft een uitwisselingsstudent zo veel te bieden! Tussen Neerland’s bekendste en grootste steden in gelegen, middenin Nederland en dus ook centraal, met een leuk centrum en tussen mooie landschappen. Travel Active Welcoming School het Broklede in Breukelen stelt daarnaast haar deuren open voor onze buitenlandse studenten en geeft hen een warm plekje op hun middelbare school, zodat de uitwisselingsstudenten hier hun High School Holland ervaring kunnen opdoen. Het enige dat onze buitenlandse studenten nog missen is u als enthousiast gastgezin!

Wilt u gastgezin worden voor een buitenlandse student, maar woont u in een andere regio dan Breukelen? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

high school holland studenten in breukelen

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

paulina high school holland student

Deel deze pagina