Infodagen Gratis magazine

Bent u het gezin uit Culemborg die een internationale student een ware Nederlandse ervaring wil bieden? Dan helpt Travel Active u graag verder!

Gastgezin in Culemborg

Welke uitwisselingsstudent heeft er nou wel eens gehoord van Culemborg, denkt u misschien. Niet zo veel denken wij, maar toch heeft Culemborg en haar omgeving een internationale student veel te bieden! Kijk alleen maar al naar de prachtige en landelijke omgeving, de vele kleine maar typisch Nederlandse dorpjes, de rivieren de Lek en de Linge die er lopen, de vele fietspaden en ook nog eens gelegen tussen de twee grote steden Utrecht en ’s-Hertogenbosch in. Daarnaast hebben we in Culemborg onze Travel Active Welcoming School het Lek en Linge, die komend schooljaar weer dolgraag nieuwe uitwisselingsstudenten verwelkomen op hun middelbare school. Zij hebben afgelopen jaar drie van onze internationale studenten een geweldige tijd bezorgd in Culemborg. Het enige dat de nieuwe uitwisselingsstudenten nu nog nodig hebben is een verwelkomend gastgezin!

Bent u enthousiast over het in huis halen van een uitwisselingsstudent, maar woont u niet in Culemborg? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

high school holland studenten in culemborg

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

paulina high school holland student

Deel deze pagina