Infodagen Gratis magazine

Woont u in Den Haag en wilt u uw gezin verrijken door het in huis halen van een buitenlandse student? Dan kan Travel Active u daar alles over vertellen!

Gastgezin in Den Haag

Hoe meer Nederland wil je een uitwisselingsstudent geven dan dat er in Den Haag en haar omgeving te geven valt? Het Binnenhof, Koninklijke Paleizen, Nederlands beroemdste tulpenvelden, het gehele land in het klein en zelfs een hele kustlijn. Onze gastgezinnen in Den Haag en haar omgeving noemen dit ook wel de mooiste regio van Nederland. Welke internationale student zou hier dan niet zijn of haar uitwisseling willen doorbrengen? Om dit mogelijk te kunnen maken zijn we wel op zoek naar u als enthousiast gastgezin in de provincie Zuid-Holland!

Bekijk ook eens de vlog van de Nieuw-Zeelandse Andrew, die in de provincie Zuid-Holland bij zijn gastgezin daar heeft gewoond.

Of bekijk de blog van de Australische Anke, die in Boskoop in Zuid-Holland woonde.

Woont u elders dan in Den Haag, maar bent u toch geïnteresseerd in het in huis halen van een buitenlandse student? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

warit high school holland in den haag

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

alice en zoe high school holland in den haag

Deel deze pagina