Infodagen Gratis magazine

Lijkt het u leuk om als gezin uit Hengelo kennis te maken met een nieuwe cultuur door een internationale student in huis te halen? Dan geeft Travel Active u alle informatie die u nodig heeft!

Gastgezin in Hengelo

Zijn er überhaupt uitwisselingsstudenten die wel eens van Hengelo hebben gehoord, vraagt u zichzelf misschien af? Waarschijnlijk niet veel, maar Hengelo en omgeving heeft ze een hoop te bieden! Allereerst kent Hengelo een rijke geschiedenis met de groei van de stad in negentiende eeuw en een bewogen hoofdstuk in de tweede wereldoorlog. Er zijn in de omgeving een aantal musea, mooie natuur en een uitstapje naar voetbalclub FC Twente is bijvoorbeeld zo gemaakt. Een unieke kans voor een internationale student om een bijzonder stukje van Nederland en Twente mee te maken.

Daarnaast is het Twickel College in Hengelo ook nog eens een Travel Active Welcoming School. Dit betekent dat zij ieder jaar internationale studenten van High School Holland een plekje binnen hun middelbare school bieden. Het enige wat we dus nog zoeken is u als enthousiast gastgezin!

Lijkt het u leuk om gastgezin te worden voor een uitwisselingsstudent, maar woont u ergens anders in Nederland? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

high school holland student hengelo

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

high school holland twickel college hengelo

Deel deze pagina