Infodagen Gratis magazine

Lijkt het u leuk om als gezin uit Laren kennis te maken met een nieuwe cultuur door een buitenlandse student in huis te halen? Dan heeft Travel Active alle informatie die u zoekt!

Gastgezin in Laren

Welke buitenlandse student heeft er nu wel eens gehoord van Laren, denkt u misschien? Ze hebben er misschien inderdaad niet van gehoord, maar Laren en omgeving heeft een hoop te bieden. Op gunstige afstand van zowel Amsterdam als Utrecht is er een hoop in de buurt voor een uitwisselingsstudent. Daarnaast kent Laren zelf een bijzonder mooie en groene Nederlandse omgeving.

De middelbare school het Laar & Berg uit Laren is ook nog eens een Travel Active Welcoming School. Dit betekent dat zij komend jaar graag weer nieuwe buitenlandse studenten een plekje binnen hun school bieden. Het enige ingrediënt dat we dan nog nodig hebben is u als enthousiast gastgezin!

Woont u ergens anders in Nederland, maar lijkt het u wel leuk om gastgezin te worden voor een uitwisselingsstudent? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

high school holland student

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden.

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

high school holland student

Deel deze pagina