Infodagen Gratis magazine

Woont u in Nijmegen en bent u geïnteresseerd in het in huis halen van een buitenlandse student? Dan kan Travel Active u verder helpen!

Gastgezin in Nijmegen

Het bruisende Nijmegen is al wel wat jeugd gewend in haar stad en omgeving. Hoe leuk is het voor een buitenlandse student om zijn of haar Nederlandse ervaring te beleven in zo'n jonge en levendige regio! De  uitwisselingsstudent hoeft de horde fietsende studenten maar te volgen om op de leukste plekjes uit te komen.

Daarnaast kent Nijmegen, als oudste stad van Nederland, natuurlijk een rijke geschiedenis. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de Romeinse tijd, en alles wat er in het Valkhof museum te zien is. Nijmegen heeft ook een paar mooie parken en is een internationale ‘hotspot’ tijdens de jaarlijks terugkerende wandeltocht 'de Vierdaagse'. Ook een bezoek aan voetbalclub NEC is voor een buitenlandse student een unieke ervaring.

In het verleden hebben al meerdere uitwisselingsstudenten in de omgeving van Nijmegen een succesvolle en leuke uitwisseling gehad. In Elst zit namelijk de middelbare school Lyceum Elst, welke één van onze Travel Active Welcoming Schools is.

Woont u niet in Nijmegen, maar bent u wel enthousiast over het in huis halen van een buitenlandse student? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

high school holland studenten in nijmegen

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden.

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

high school holland nijmegen station

Deel deze pagina