Infodagen Gratis magazine

Woont u in Rotterdam en wilt u uw gezin verrijken door het in huis halen van een uitwisselingsstudent? Dan kan Travel Active u daar alles over vertellen!

Gastgezin in Rotterdam

Waar elders in Nederland vind je zo veel diverse kanten van Nederland dan in Rotterdam en haar omgeving? Pittoreske regio's, een moderne stad, één van werelds grootste havens, echte watertaxi's, landschappen met vele windmolens en Nederlands hoogste én laagste punt. Meerdere  internationale studenten hebben al mogen genieten van de stad van Rotterdam en haar omgeving, en nóg meer  internationale studenten zouden deze ervaring daar willen opdoen!
Rotterdam kent een ‘bewogen’ geschiedenis met een bijzonder hoofdstuk uit de tweede wereldoorlog. Maar ook de culturele diversiteit van Rotterdam of bijvoorbeeld een bezoek aan Feyenoord zijn bijzonder interessant voor een uitwisselingsstudent.

Bekijk ook eens de blog van gastgezin van den Bulk. Zij hebben al verschillende uitstapjes gedaan naar Rotterdam.

Woont u elders dan in Rotterdam, maar bent u toch geïnteresseerd in het in huis halen van een uitwisselingsstudent? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

high school holland student alice in rotterdam

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

high school holland studenten in rotterdam

Deel deze pagina