Infodagen Gratis magazine

Woont u in Utrecht en heeft u altijd al een internationale student in huis willen halen? Dan bent u bij Travel Active aan het juiste adres!

Gastgezin in Utrecht

Centraler in Nederland dan in Utrecht kan een internationale student niet terecht komen! U geeft uitwisselingsstudent een thuis in het middelpunt van Nederland, en geeft hem of haar zo ook de kans om de rest van Nederland vanuit dit centrale punt te ontdekken.
Utrecht is ook nog eens een stad waar zelf een hoop te zien is. Denk bijvoorbeeld maar aan de Dom, of alle andere oude en zeer interessante kerken. Daarnaast heb je de oude gracht, een hoop parken en genoeg op het gebied van cultuur. Een zeer leuke stad dus om als uitwisselingsstudent in te wonen.

Bekijk bijvoorbeeld eens de blog van het gastgezin van Australische Roslyn, die ook in de buurt van Utrecht wonen.

Woont u in een andere stad dan Utrecht, maar lijkt het u wel leuk om gastgezin te worden voor een internationale student? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

high school holland studenten in utrecht

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

high school holland studenten in utrecht

Deel deze pagina