Infodagen Gratis magazine

Woont u in Veenendaal en heeft u altijd al een internationale student in huis willen halen? Dan bent u bij Travel Active aan het juiste adres!

Gastgezin in Veenendaal

Misschien vraag u zichzelf af of een uitwisselingsstudent überhaupt wel eens heeft gehoord van Veenendaal, maar de stad en omgeving zijn geweldige plekken voor studenten uit het buitenland! De stad is afgelopen jaren erg verbeterd en naast dat ze al een groot centrum hebben met veel winkels, wordt de stad ook steeds gezelliger. De studenten kunnen de kleine en culturele dorpjes in de buurt verkennen of een kijkje nemen bij het Ouwehands Dierenpark. Genoeg te doen dus! Daarnaast is Veenendaal centraal gelegen en ligt het maar een half uurtje van Utrecht af.

Woont u in een andere stad dan Veenendaal, maar lijkt het u wel leuk om gastgezin te worden voor een internationale student? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

Gastgezin Veenendaal

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

Gastgezin Veenendaal

Deel deze pagina