Infodagen Gratis magazine

Woont u in Wageningen en heeft u altijd al een internationale student in huis willen halen? Dan bent u bij Travel Active aan het juiste adres!

Gastgezin in Wageningen

Wageningen, gelegen in Gelderland, is een historische stad waar vele duizenden studenten uit meer dan 150 landen studeren. Het zou dus een stad zijn waar uitwisselingsstudenten zich meteen thuis voelen. Gelegen tussen een aantal leuke steden als Arnhem, Utrecht en Nijmegen zijn er altijd leuke dingen in de buurt te doen.

Woont u in een andere stad dan Wageningen, maar lijkt het u wel leuk om gastgezin te worden voor een internationale student? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

Gastgezin Wageningen

Deel deze pagina