Overzicht studenten

Bekijk hier het overzicht van buitenlandse studenten die op dit moment op zoek zijn naar een gastgezin!

Een nieuw gezinslid binnen uw familie voor een periode van 2 tot 10 maanden: een mooie kans om op een bijzondere manier kennis te maken met een nieuwe cultuur. High School Holland is hét programma voor gezinnen die graag extra gezelligheid in huis willen, geïnteresseerd zijn in andere gewoontes en gebruiken, een student een veilig onderkomen willen bieden en een onvergetelijk avontuur tegemoet willen gaan!

Voor meer informatie over het worden van een gastgezin kunt u het formulier invullen of direct contact opnemen met het High School Holland team via +31 (0) 85 222 4810 of mail naar highschoolholland@travelactive.org.

Alle studenten zijn geplaatst!

Momenteel hebben alle studenten een passend gastgezin gevonden. Dat betekent dat de droom van zo'n 80 buitenlandse studenten de komende periode in vervulling gaat! Hiervoor willen wij alle gastgezinnen hartelijk bedanken. In januari komen er weer nieuwe buitenlandse studenten naar Nederland om hun droom te verwezenlijken. We verwachten deze studentenprofielen snel met jullie te kunnen delen. Wil je alvast meer te weten komen over het worden van gastgezin? Vul dan het formulier in en we sturen je wat informatie toe!

Meer informatie?

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.