Wil jij graag het avontuur aan gaan en een schooljaar naar het buitenland? Maak dan kennis met de medewerkers en oud-deelnemers van het Travel Active High School team tijdens een van onze speciale events.

Uitleg Events

Informatiebijeenkomst

Op een centrale locatie in Nederland staat het Travel Active High School team klaar voor een leerzame en inspirerende presentatie, met een complete voorlichting over al je mogelijkheden. Na de presentatie hebt je de gelegenheid kennis te maken met het team. Zit jij nog boordevol vragen? Dan is een informatiebijeenkomst de perfecte manier om antwoord te krijgen op al je vragen. Wij helpen je graag mee met het plannen van jouw High School avontuur. Laat je tijdens de informatie bijeenkomst ook inspireren door de enthousiaste verhalen van oud-deelnemers. Droom weg bij hun prachtige foto’s en geniet van het uitwisselen van tips en ervaringen!

 

Persoonlijke afsprakendag

Een jaar naar een High School in het buitenland, is een groot en spannend avontuur. Natuurlijk wil je goed voorbereid op reis gaan en daar helpen we je graag bij. Op de website vind je veel informatie over een High School jaar en ook tijdens informatiebijeenkomsten krijg je veel informatie over alle mogelijke bestemmingen. Natuurlijk kan het zijn dat er nog vragen onbeantwoord blijven. Wij helpen jou graag verder, doormiddel van een persoonlijke afspraak. Het High School team neemt contact met je op om een tijdstip af te spreken.

 

Webinar

Een online infobijeenkomst die jij vanaf de bank, achter je bureau of aan de eettafel bij jou thuis, kunt volgen. Het enige dat je nodig hebt is een computer met een internetverbinding. Een webinar is een interactieve presentatie die je online met andere deelnemers volgt. Na afloop van de presentatie kun je al jouw vragen stellen via de live-chat met het Travel Active High School team.

 

Webinar 18 mei

Tijdstip: 19:00

Meld je nu gratis aan!

Webinar 21 juni

Tijdstip: 19:00

Meld je nu gratis aan!

Informatieavond 4 juli - Nijmegen

Tijdstip: 19:00

Meld je nu gratis aan!