Infodagen Gratis magazine

High School infoavond (USA Party)

In de gele bussen naar school, vakken volgen zoals fotografie en koken, nieuwe vrienden voor het leven maken en natuurlijk met je date naar prom night. We hebben het over High School in Amerika! Heb jij altijd al gedroomd om het schoolleven in Amerika mee te maken? Kom dan naar de High School infoavond (USA Party), een avond in het teken van High School in Amerika. Boek je voor 19 december, of op de infoavond zelf, dan maak je ook nog eens kans op hele leuke prijzen!

High School in Amerika

De infoavond is all about High School in de grote USA! Kom erachter hoe je jouw droom waar kunt maken, maak kennis met de Amerikaanse cultuur en ervaar wat je allemaal mee kunt gaan maken tijdens jouw High School avontuur!

Maak kans op een trip naar Hawaii!!

Tijdens de infoavond worden er verschillende leuke prijzen verloot waaronder een instax camera, een afscheidsfeestpakket (jouw afscheidsfeest volledig in Amerikaanse stijl) en als absolute hoofdprijs een supermooie trip naar Hawaii! En het leuke is, iedereen die geboekt heeft en aanwezig is tijdens de USA Party, krijgt ook een prijs!

high school amerika orientatie

Zo ziet het programma eruit!

Zo ziet het programma voor de High School infoavond (USA Party) eruit.

18.30 - 19.00Inloop van de High School infoavond (USA Party). Ervaar de Amerikaanse sfeer.
19.00 - 20.00

De presentatie van het High School team over High School in Amerika. Hier kom je alles te weten over de mogelijkheden van High School in Amerika

20.00 - 20.30

Heb je vragen? Stel ze aan het High School team & oud-studenten die al naar Amerika zijn geweest. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden.

20.30 - 21.00

De prijsuitreiking. Wie weet ga jij tijdens jouw High School jaar op vakantie naar Hawaii! Of win je een van de andere prijzen.

winnaars usa party 2017

Hoe maak je kans?

Wat moet je doen om kans te maken op een trip naar Hawaii of andere prijs?

  1. Boek voor 19 december of op de infoavond zelf jouw High School in Amerika avontuur (Let op: je boekt voor een heel schooljaar en vertrekt in de zomer van 2019).
  2. Zorg dat je aanwezig bent op High School infoavond (USA Party) op 19 december in Utrecht.
  3. Maak kans op een afscheidsfeestpakket, trip naar Hawaii of een van onze andere prijzen!

Make your dreams finally come true! Kies voor jouw High School avontuur en ervaar het allemaal zoals je altijd al over gedroomd hebt!

Heb je jouw droomavontuur al geboekt? No worries, je kunt dan nog altijd meedoen! Het enige dat je hoeft te doen is bij de infoavond aanwezig zijn!

Meld je hieronder aan voor de USA Party!

high school student op hawaii

Infoavond USA Party 19 december - Utrecht | Tijdstip: 19.00

meld je nu gratis aan

Deel deze pagina