infodagen

Daarom bezoek jij een infodag van Travel Active!

  • Maak kennis met Nederlands’ grootste culturele uitwisselingsorganisatie
  • Informatieve en levendige presentatie
  • Stel al je vragen aan de reisexperts van Travel Active en de aanwezige oud-deelnemers
  • Locatie bij jou in de buurt én online
  • Alle ins en outs over je bestemming
  • Overtuig je ouders
  • 30 jaar ervaring en dat zie je!

Travel Active biedt een aantal mogelijkheden om informatie over de verschillende programma’s in te winnen. Dit kun je doen door een infodag bij te wonen, een persoonlijke afspraak te maken of een webinar bij te wonen. Daarnaast kun je ook een Travel Active Event bezoeken of een Skype afspraak maken. Lees hieronder meer over de verschillende opties die je hebt. Kijk in onze infodagen agenda voor alle data en locaties

Hoe wil jij je laten informeren?

Infodag

Op een centrale locatie in Nederland staat het Travel Active team klaar voor een leerzame en inspirerende presentatie, met een complete voorlichting over al je mogelijkheden. Na de presentatie heb je de gelegenheid kennis te maken met het team en kun je al jouw vragen stellen over jouw buitenland avontuur. Laat je tijdens de infodag ook inspireren door de enthousiaste verhalen van oud-deelnemers. Droom weg bij hun prachtige foto’s en luister naar de tips en ervaringen om jouw tijd  in het buitenland onvergetelijk te maken!

Wil je een infodag bijwonen? Bekijk dan snel onze agenda.

Persoonlijke afpsraak

Kies voor een persoonlijke afspraak centraal in het land of kom langs op ons kantoor in Venray. Nadat je je hebt aangemeld voor een persoonlijke afspraak, neemt het Travel Active team contact met je op om een tijdstip af te spreken en kun je samen met de reisexperts jouw reis samenstellen

Wil je een persoonlijke afspraak? Bekijk dan snel onze agenda.

Online presentatie

Een online presentatie  is een interactieve presentatie die je overal kunt volgen, van thuis op de bank tot rustig aan de eettafel. En het is heel simpel, het enige wat je nodig hebt is een laptop/computer, tablet of telefoon met internetverbinding! Wanneer je je aanmeldt voor een online presentatie, ontvang je een link waarmee je je kunt inloggen. En heb je tijdens de online presentatie vragen over het programma, de bestemming of cursus? Stel je vragen tijdens of na de presentatie via de livechat aan de reisexperts van Travel Active!

Wil je een online presentatie bijwonen? Bekijk dan snel onze agenda.

Online afspraak

Een online afspraak is ideaal voor wanneer je het gesprek liever in je eigen omgeving voert of even de tijd niet kunt vinden voor een persoonlijke afspraak. Deze online afspraak kun je dus doen waar en wanneer jij dat graag wilt. Tijdens een online afspraak heb je één op één contact met een van onze reisexperts zodat je alle informatie kunt krijgen die je nodig hebt en alle tijd hebt om vragen te stellen. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis kunt gaan!

Wil je graag een online afspraak plannen? Bekijk dan snel onze agenda.

 

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.