Infodagen Gratis magazine

Ski & Snow Infoavond: het avontuur begint hier!

Op woensdagavond 18 september organiseert Travel Active een gezellige en informatieve infoavond in SnowWorld in Zoetermeer. Dit is jouw kans om alle in’s en out’s te weten te komen over ons Ski & Snow programma in Oostenrijk.

Lijkt het jou wel wat om een winterseizoen als skileraar te gaan werken in Oostenrijk? Wil jij jouw snowboardskills graag overbrengen op anderen? Twijfel je of je wel goed genoeg bent om als ski- en/of snowboardleraar aan de slag te gaan? Hoe goed moet je Duits zijn om aan dit programma te kunnen deelnemen? Wat kun je precies van de Anwärter opleiding in Kaprun verwachten? Op deze vragen (en meer!) krijg jij uitgebreid antwoord tijdens deze infoavond. 

Wie zijn er aanwezig?

Naast ons Ski & Snow team zijn er ook verschillende skischolen uit Oostenrijk aanwezig om jou alles te vertellen over dé winter van je leven! Ook zijn er oud skileraren aanwezig die jou voorgingen op dit avontuur. Of je nu een tussenjaar hebt en een invulling zoekt voor je winter of al jaren twijfelt om aan de slag te gaan als ski- en/ of snowboardleraar, pak nu je kans! Ontdek op dit speciale recruitment event al jouw mogelijkheden en vetrek deze winter nog...

Beleef een onvergetelijke winter in Oostenrijk

Travel Active is dé specialist wanneer je graag het avontuur in Oostenrijk aan wilt gaan. We werken samen met fijne, betrouwbare skischolen en hebben een uitgebreid aanbod. We hebben jarenlange ervaring in het organiseren van ons Ski & Snow programma en bereiden je optimaal voor op de Anwärter opleiding om je slagingskans zo groot mogelijk te maken! Zie jij jezelf deze winter wel op de mooiste pistes staan en lijkt het je tof om jouw ski/snowboardervaring over te brengen op anderen? Meld je aan voor deze infoavond en laat je uitgebreid informeren door Ski & Snow expert Kevin van Ginkel en een van onze oud deelnemers!

 

 Locatie: Zoetermeer- SnowWorld | Tijdstip: 19.00 - 21.30

 

ski en snow les

Deel deze pagina