Infodagen Gratis magazine

Bezoek het veelzijdige Travel Active event op 12 januari

Travel Active is dé specialist in het organiseren van culturele uitwisselingen wereldwijd. De mogelijkheden bij Travel Active zijn grenzeloos. Tijdens het Travel Active event op 12 januari bij het Sint Ignatiusgymnasium in Amsterdam heb je de mogelijkheid om verschillende presentaties bij te wonen en je uitgebreid te laten informeren over onze Vrijwilligerswerk, Au Pair , Work & Travel en Taalreizen programma’s.

Heb je specifiek interesse in één van onze programma’s, dan woon je de betreffende presentatie bij. Wil jij je graag weten welke verschillende reismogelijkheden wij te bieden hebben, dan bezoek je gewoon meerdere presentaties. Onze reisexperts én oud deelnemers staan voor je klaar om hun kennis & ervaringen met jou te delen!

Op zoek naar de invulling van een tussenjaar of unieke buitenlandervaring?


Dit is het ideale event om te bekijken welke mogelijkheden er zijn! Een aantal maanden vrijwilligerswerk doen in Afrika, backpacken in Australië combineren met een taalcursus Engels of een jaar als Au Pair aan de slag? Tijdens het Travel Active event informeren wij je over de mogelijkheid tot het combineren van verschillende programma’s. 

 

Gezamenlijke infodag

Programma van deze dag:

Presentatie Vrijwilligerswerk, stages en groepsreizen: 10:30 – 11:30 uur

Het Vrijwilligerswerk team vertelt je graag over de projecten en mogelijkheden in Midden- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Tijdens een leuke, interactieve presentatie leer je alles over wat jij kan gaan doen! Ook delen onze oud-deelnemers hun ervaringen met je. Daarnaast wordt kort iets over Stichting Muses verteld. Zij geven voorbereidingsworkshops voor vrijwilligers.

Na onze presentatie over Vrijwilligerswerk, Stages en Groepsreizen nemen we nog ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Presentatie Au Pair: 12:00 – 13:00 uur

Het Au Pair team neemt je mee in alle mogelijkheden die het Au Pair programma biedt. We gaan onder andere verder in op de verschillende landen, de werkzaamheden en de procedure! Samen met een van onze oud au pairs word je geïnspireerd en kom je alles te weten over het au pair programma! Na de presentatie is er natuurlijk ook genoeg ruimte om al je vragen te stellen! 

Presentatie Work & Travel : 13:30 - 14:30 uur

Droom jij ervan om met een backpack op je rug Australië of Nieuw-Zeeland te gaan verkennen? Of wil jij liever een gave buitenlandervaring opdoen in de horeca of met boerderijwerk? Marieke van het Work & Travel team vertelt jou samen met een oud-deelnemer alles wat mogelijk is om jouw droomavontuur mee te maken! (Let op: deze presentatie gaat alleen over de mogelijkheden in Australië en Nieuw-Zeeland).

Informatiestand Taalreizen: 10:30 – 14:30 uur

Melissa geeft je graag advies op maat en stelt zo jouw ideale taalreis met je samen. Of je nou een nieuwe taal zoals Spaans of Italiaans wilt leren, je Engels of Frans nog wilt opfrissen voor je examen of je CV een boost wil geven. Ze vertelt je alles over de diverse cursusmogelijkheden, accommodaties, combinatiereizen en meer!

Informatiemarkt

Breng vooral ook even een bezoek aan onze informatiemarkt: hier krijg je de kans om wat verder in gesprek te gaan met onze reisexperts en oud-deelnemers. Stichting Muses is aanwezig met informatie over hun leerzame vrijwilligerswerk voorbereidingstraining, en het team van Tasman Verzekeringen adviseert je graag over alle verzekeringsmogelijkheden. 

De informatiemarkt is gezellige en sfeervolle verzameling van kraampjes, Travel Active medewerkers en het nodige informatiemateriaal om jou verder te helpen bij het samenstellen van je reisplannen!

Heb je er overigens al eens aan gedacht om ‘de wereld in huis te nemen’? Bij Travel Active kan het door een buitenlandse student in huis te nemen die in Nederland naar school zal gaan. Het High School Holland team vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

informatiemarkt travel active

Meld je aan!

Wil jij je aanmelden voor deze dag? Je meld je aan voor de presentatie van Vrijwilligerswerk, Au Pair of Work & Travel, maar je bent daarnaast ook van harte welkom bij de andere presentaties. Kies hieronder de presentatie van je voorkeur en schrijf je in! Geen presentatie bijwonen? Kom dan gezellig langs voor de infomarkt en meld je bij de balie op de dag zelf.

Wil jij graag meerdere presentaties bijwonen? Meld je dan aan voor de presentatie van je voorkeur EN geef aan naar welke andere presentaties je wilt komen in het opmerkingenveld!

 

 

Presentatie Vrijwilligerswerk, Stages en Groepsreizen  12 januari - Amsterdam | Tijdstip: 10.30

                                                                                                                                    


 

Presentatie Au Pair 12 januari - Amsterdam | Tijdstip: 12.00

                                                                                                                                   


 

Presentatie Work & Travel 12 januari - Amsterdam | Tijdstip: 13.30 

                                                                                                                                  

 

Deel deze pagina