Infodagen Gratis magazine

Bezoek het Travel Active Event op 3 november

Travel Active is dé specialist in het organiseren van culturele uitwisselingen wereldwijd. De mogelijkheden bij Travel Active zijn grenzeloos. Tijdens het Travel Active event op 3 november bij Rozet in Arnhem heb je de mogelijkheid om verschillende presentaties bij te wonen en je uitgebreid te laten informeren over onze High School, Vrijwilligerswerk, Au Pair en Taalreizen programma’s.

Heb je specifieke interesse in een van onze programma's dan heb je de mogelijkheid om deze presentatie bij te wonen. Ben jij geïnteresseerd in meerdere programma's of wil je informatie verzamelen? Dan bezoek je gewoon meerdere presentaties. Onze experts en oud-deelnemers staan voor je klaar om jou te inspireren met hun kennis en ervaringen!

Op zoek naar de invulling van een tussenjaar of unieke buitenlandervaring?


Dit is het ideale event om te bekijken welke mogelijkheden er zijn! Een aantal maanden vrijwilligerswerk doen in Afrika, backpacken in Australië combineren met een taalcursus Engels of een jaar als Au Pair aan de slag? Tijdens het Travel Active event informeren wij je ook over de mogelijkheid tot het combineren van verschillende programma’s. 

Programma van deze dag:

Bekijk hieronder alle verschillende presentaties van het Travel Active Event! Je kan je onderaan de pagina aanmelden voor een presentatie.

Presentatie Tussenjaar Kenniscentrum: 10:30 - 11:00 uur

Begin uw dag goed en start met een voorlichting over een tussenjaar! Het is natuurlijk belangrijk dat uw zoon of dochter een wel overwogen beslissing neemt. Oprichter van het TussenjaarKenniscentrum en jongerencoach gespecialiseerd in studiekeuzebegeleiding drs. Daniёlle Vogels licht voor over effecten van een tussenjaar, over hoe je risico’s hiervan kunt beperken en de invloed van ouders hierop. Het TussenjaarKenniscentrum wordt inhoudelijk gesteund door de Vereniging van Schooldecanen en Loopbaanbegeleiders VvSL, de Vereniging voor begeleiders in het vo en mbo NvS-NvL en de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs Nuffic.

Presentatie High School: 11:30 – 12:30 uur

Tijdens de presentatie vertelt ons High School team je alles over ons High School programma. Daarnaast zijn er verschillende oud-studenten die je alles over hun eigen High School tijd willen vertellen. Ben jij geïnteresseerd en wil je meer informatie? Kom dan langs bij onze presentatie.

Natuurlijk is er ook de gelegenheid om al je vragen te stellen na de presentatie.

Presentatie Au Pair: 13:00 – 14:00 uur

Het Au Pair team neemt je mee in alle mogelijkheden die het Au Pair programma biedt. We gaan onder andere verder in op de verschillende landen, de werkzaamheden en de procedure! Samen met een van onze oud au pairs word je geïnspireerd en kom je alles te weten over het au pair programma. Na de presentatie is er natuurlijk ook genoeg ruimte om al je vragen te stellen! 

Presentatie Vrijwilligerswerk: 14:30 - 15:30 uur

Het Vrijwilligerswerk team vertelt je graag over de projecten en mogelijkheden in Midden- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Tijdens een leuke, interactieve presentatie kom je alles te weten over de mogelijkheden! Ook delen onze oud-deelnemers graag hun ervaringen.

Na onze presentatie over Vrijwilligerswerk, Stages en Groepsreizen nemen we nog ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Informatiestand Taalreizen: 10:30 – 15:30 uur

Melissa geeft je graag advies op maat en stelt zo jouw ideale taalreis met je samen. Of je nou een nieuwe taal zoals Spaans of Italiaans wilt leren, je Engels of Frans nog wilt opfrissen voor je examen of je CV een boost wil geven. Ze vertelt je alles over de diverse cursusmogelijkheden, accommodaties, combinatiereizen en meer!

Informatiemarkt

Breng vooral ook even een bezoek aan onze informatiemarkt: hier krijg je de kans om wat verder in gesprek te gaan met onze reisexperts en oud-deelnemers. De informatiemarkt is een gezellige en sfeervolle verzameling van kraampjes, Travel Active medewerkers en het nodige informatiemateriaal om jou verder te helpen bij het samenstellen van je reisplannen!

Heb je er overigens al eens aan gedacht om ‘de wereld in huis te nemen’? Bij Travel Active kan het door een buitenlandse student in huis te nemen die in Nederland naar school gaat. Het High School Holland team vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Deel deze pagina