Jie Sen uit Taiwan

16 jaar | Taiwan | augustus tot zomervakantie 2023

Jie-Sen zoekt een gastgezin

16 jaar • Taiwan • augustus tot zomervakantie 2023

Ik wil graag mijn horizon verbreden en buitenlandse vrienden maken. Daarnaast hoop ik de Nederlandse taal onder de knie te krijgen!”

Over mij:

  • Ik heet Jie-Sen maar mijn vrienden en familie noemen mij altijd Jason 
  • Ik ben muzikaal en speel verschillende instrumenten. Zo heb ik op school geleerd om de trompet en recorder te spelen. Sinds kort ben ik gek op gitaar spelen. Dit is nu dan ook mijn favoriete instrument en ik zou dit graag beter willen leren.  
  • Ik hou ervan om actief te zijn en vind alle balspellen leuk. Basketbal en badminton zijn mijn favoriete sporten op het moment 
  • Na schooltijd vind je mij vaak in de bibliotheek om met vrienden te studeren. Ik ben erg leergierig en vind mijn studie daarom ook heel belangrijk. 
  • Als ik aan Nederland denk, denk ik meteen aan de windmolens, kaas en brood 

Mijn familie:

Momenteel woon ik met mijn vader, moeder en jongere broertje in Tainan. Dit is een historische stad in Taiwan, wat gerelateerd is met de Nederlandse geschiedenis. Ik ben de oudste thuis en ben er dol op om samen met mijn broertje spelletjes te spelen. Ook hebben we een kat thuis. Als gezin eten we iedere avond gezellig samen, dit vind ik erg belangrijk. Ik vind het erg leuk om de traditionele 'spring rolls’ te maken voor mijn familie, dit zou ik ook graag voor mijn gastgezin doen.  

Quote van ouders: "Jason is een enthousiaste en vriendelijke jongen die dol is op sporten. Hij is een goede hulp thuis vooral met zijn jongere broertje.” 

Talenkennis: Mandarijns (moedertaal) • Engels (goed)

Interesses: Badminton • Muziek luisteren • Basketbal • Gitaar spelen • Zingen

Eigenschappen: Flexibel • Gevoel voor humor • Sociaal • Behulpzaam

Gastgezin worden?

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten en kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zo leren ze pas écht wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u deze ervaring aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over het programma of bekijk alle studenten.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.