Joséphine uit België

17 jaar | België | augustus tot januari 2023

Joséphine zoekt een gastgezin

17 jaar • België • augustus tot zomervakantie 2023

“Ik hoop dat mijn gastgezin gastvrij en vriendelijk is en dat zij mij het leven in hun land willen laten ervaren!” 

Over mij:

  • Ik ben dagelijks op de tennisbaan te vinden. Ik train vaak met mijn vader en speel ook wedstrijden.
  • Vroeger ben ik meerdere keren naar Nederland geweest om Nederlands te leren. Ook krijg ik hier nu les in op school. Ik kan dus al een beetje Nederlands.
  • Ik spreek graag af met vrienden we gaan dan shoppen of naar pretpark. De meeste vrienden heb ik ontmoet op de scouting.
  • Ik ben allergisch voor honden en katten.
  • Naast tennis houd ik ook van andere sporten, zoals gymnastiek en basketbal.

Mijn familie:

Ik woon in België met mijn moeder, vader en twee zussen. Als huisdieren hebben we een paard en een vis. Ik kan het beste overweg met mijn jongste zusje van 14. We zijn erg close en doen veel dingen samen. Met mijn oudere zus van 17 kan ik ook wel overweg, maar er is meer competitie tussen ons, dus soms botsen we een beetje. Samen met mijn vader, zusje en soms mijn nichtjes en neefjes speel ik tennis en dit brengt ons altijd goed samen. Als huishoudelijke taken houd ik mijn kamer netjes, ruim ik de tafel af en berg ik mijn kleding op.

Quote van ouders: "Joséphine is altijd aan het lachen en ze help graag haar medemens. Ze leert graag nieuwe dingen op school en pakt dit ook altijd snel op. We hopen dat ze een ontzettend leuke tijd tegemoet gaat!"

Talenkennis: Frans (moedertaal) • Nederlands (goed) • Engels (basis).

Interesses: Tennis • Films kijken • Afspreken met vrienden • Gymnastiek • Basketbal.

Eigenschappen: Doelgericht • Sportief • Vrolijk • Gevoelig.

Gastgezin worden?

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten en kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zo leren ze pas écht wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u deze ervaring aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over het programma of bekijk alle studenten.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.