Kampirada uit Thailand

17 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot zomervakantie 2023

Kampirada zoekt een gastgezin

17 jaar • Thailand • augustus tot zomervakantie 2023

Ik wil op uitwisseling om uit mijn comfort zone te stappen, nieuwe mensen te ontmoeten en Nederlands te leren!”

Weetjes over mij

  • Mijn naam is Kampirada, maar mijn bijnaam is Jenny
  • Ik vind het leuk om te schilderen en foto’s te maken. De laatste tijd houd ik me ook bezig met fashion shows en design
  • Ik ben al een keer met mijn ouders naar Europa geweest. Toen hebben we een aantal landen bezocht waaronder Nederland
  • Mijn favoriete vak op school is geschiedenis, het lijkt me ook leuk om in Nederland historische musea te bezoeken
  • In mijn vrije tijd ga ik samen met vrienden naar een meer, een cafeetje of gaan we karaoke zingen
Interesses Schilderen • Lezen • Drama • Concerten
Eigenschappen Artistiek • Zelfstandig • Open-minded • Flexibel

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.