Infodagen Gratis magazine

Wie is Kevin?

Als 21-jarige vertrok ik naar het West-Afrikaanse Ghana en verbleef ik in een gezellig gastgezin. Een unieke en voor mij onvergetelijke culturele uitwisseling! Douchen met een emmer koud water, niet over een toilet beschikken en ontbijten met koude kippenpootjes: daar wen je snel aan ;). Het verblijven in een gastgezin is iets wat ik iedereen kan aanraden: door samen te leven met de locals leef je pas echt in en met de cultuur. 

Het bleef niet bij die ene reis: ondertussen heb ik al ruim 32 landen gezien! Ik hoop ooit nog een keer de rotskerken van Lalibela te bezoeken en een meerdaagse trekking te maken door de Simien Mountains in Ethiopië.

Mijn favoriete bestemming? Iran! Een fascinerend land met de perfecte combinatie van prachtige natuur, historie en bruisende steden. Iran is wellicht niet direct het eerste land waar je aan denkt als je denkt aan een bijzondere reis. Je zult er echter zeker geen spijt van krijgen!

Mijn favoriete reisattribuut is mijn waterfilter. Op reis continue plastic flessen kopen is ontzettend slecht voor het milieu! Duurzaam reizen begint bij jezelf ;)

"Life begins at the end of your comfort zone!"

Deel deze pagina