Kiddee uit Thailand

17 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot zomervakantie 2023

Kiddee zoekt een gastgezin

17 jaar • Thailand • augustus tot zomervakantie 2023

Ik wil andere landen bezoeken en leren over de leefstijl, eten, interessante plekken en de mensen in het land. Samen met jullie wil ik dan ook graag in contact komen met de Nederlandse cultuur en ook de Thaise cultuur met jullie delen! 

Weetjes over mij

  • Ik heet Kiddee, maar mijn vrienden en familie noemen me Share
  • Mijn moeder, broer en ik reizen veel samen. We vinden het leuk om te hiken, kamperen en gezellig samen te kletsen 
  • Ik ben graag buiten in de natuur, dan ben ik echt relaxed. In Nederland zou ik ook graag fietsen, de natuur zien en in de lente natuurlijk ook de tulpen bezoeken 
  • Eén van mijn favoriete hobby’s is paardrijden, ik blijf ook oefenen totdat ik part-time kan werken bij de paardrijschool 
  • Ik hou ervan om naar muziek te luisteren, mijn favoriete genres zijn pop-rock en indie-rock 
  • Op school vind ik talen en sociale vakken het leukst, daarom denk ik ook aan marketing en business voor later als ik een eigen bedrijf begin 
Interesses Paardrijden • Zingen en muziek • Kamperen • Lezen
Eigenschappen Avontuurlijk • Kalm • Geestig • Vriendelijk

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.