Luiza uit Letland

17 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot zomervakantie 2023

Luiza zoekt een gastgezin

17 jaar • Letland • augustus tot zomervakantie 2023

Mijn doel is om Nederlands te leren en later misschien wel in Nederland studeren. Ook wil ik veel leuke mensen ontmoeten, samen veel herinneringen maken en mijn horizon verbreden! 

Weetjes over mij

  • Ik vind mijn familie belangrijk, we vinden het leuk om samen films te kijken, te koken en te wandelen. Het vieren van de Letse cultuur is daarnaast ook erg belangrijk voor ons 
  • Het liefst besteed ik mijn tijd in de natuur en ga ik wandelen, kanoën, skiën of maak ik foto’s 
  • De muziek waar ik naar luister is vooral van onbekende artiesten zoals Letse bands en indie muzikanten, maar soms luister ik ook nog naar de Bee Gees en ABBA 
  • Eén van mijn hobby’s is koken, tijdens het koken luister ik graag naar een podcast 
  • Ik vind aardrijkskunde interessant omdat je zo over culturen en verschillende blikken op de wereld leert, maar mijn favoriete vak is biologie. Ik hou van natuur en vind het leuk om meer over interacties tussen organismes te leren 
Interesses Schilderen en tekenen • Lezen • Natuur • Fotografie
Eigenschappen Nieuwsgierig • Enthousiast • Leergierig • Creatief

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.