Maria uit Brazilië

17 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot zomervakantie 2023

Maria zoekt een gastgezin

17 jaar • Brazilië • augustus tot zomervakantie 2023

“Het is altijd al mijn droom geweest om deel te nemen aan een uitwisseling. Nederland is het perfecte land omdat het enorm verschilt van Brazilië en ik een nieuwe klimaat en natuur kan leren kennen!” 

Weetjes over mij

  • Mijn moeder en ik vinden het leuk om samen te kletsen en films te kijken. Met mijn vader ga ik hiken, koken en kijken we naar sportwedstrijden zoals F1 en NBA  
  • Ik hou van lezen, ik heb altijd een boek in mijn hand. Ik vind het ook cool dat lezen de reden is dat mijn vriendengroep is ontstaan, we lenen onze boeken ook aan elkaar uit  
  • Naast dat ik het leuk vind om met mijn nichten en neven te volleyballen of Mario Kart te spelen, vind ik het ook leuk om brood en cake te bakken met mijn oma 
  • Later wil ik internationale relaties gaan studeren met als doel om diplomaat te worden
Interesses Lezen • Muziek luisteren • Koken • Spelletjes spelen
Eigenschappen Flexibel • Open-minded • Eerlijk • Loyaal

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.