Infodagen Gratis magazine

Reizen door magisch Marokko

Voor ieder wat wils..
Slechts vier uur vliegen van Nederland en toch zo’n ander land: Marokko. Van de Sahara tot aan de stranden en de berberdorpen: dit land is dé perfecte bestemming voor natuurliefhebbers, relaxende reizigers en cultuursnuivers. 

Foodies unite!
Marokko kent een rijke keuken met veel verschillende kruiden en specerijen. Eten is in Marokko een belangrijk moment om samen te komen met de familie en er wordt zowel in de middag als in de avond warm gegeten. Gastvrijheid is erg belangrijk en daarom wordt er altijd meer gekookt dan nodig is. Het avondeten bestaat vaak uit meerdere gerechten, waaronder bijvoorbeeld couscous en tajin. 

Bucketlist:

  • Op een quad door Marrakech rijden
  • Koken en eten met locals
  • Woestijntocht per kameel door de Sahara
  • Surfen in Taghazout
Marokko

Met Travel Active naar Marokko

Zou jij graag Arabisch willen leren óf jouw Arabische talenkennis verbeteren? Ga dan op taalreis in de mooie en gezellige stad Tétouan. Deze stad staat op de UNESCO werelderfgoed lijst en dat is niet voor niks! Het is een gezellige en typisch Marrokaanse stad en de talenschool waar jij lessen gaat volgen ligt centraal in Tétouan! Je hebt bij deze taalreis de keuze tussen het leren van modern standaard Arabisch of omgangstaal Marrokaans Arabisch, waarbij modern standaard Arabisch meer de basis vormt en je bij omgangstaal Marrokaans Arabisch het dialect leert. 

 

 

Marokko

Deel deze pagina

Ons aanbod in Marokko