Matteo uit Brazilië

16 jaar | Brazilië | januari tot zomervakantie 2023

Matteo zoekt een gastgezin

16 jaar • Brazilië • januari tot zomervakantie 2023

Ik hou ervan om nieuwe dingen mee te maken en kijk er naar uit om vrienden te maken met een andere cultuur en kijk op de wereld!” 

Matteo wil in de toekomst graag in Europa wonen, maar is ook een jongen met veel humor. Is dat een grap? Zeker niet en hij komt al in januari! Wie helpt deze leuke vent aan een fijne tijd in Nederland?

Over mij:

  • Ik ben geïnteresseerd in het maken van filmpjes en het editen hiervan, specifiek het maken van special effecten.
  • De reden dat ik graag op uitwisseling wil is dat ik de cultuur en lifestyle van Nederland mee wil maken.
  • Mijn grootste doel is om in Europa te studeren, wonen en werken. Ik hou van culturen, mensen, het eten, het weer en de verschillende landen in Europa.
  • Mijn favoriete vak op school is scheikunde en dan voornamelijk het deel je toe kan passen op het echte leven.
  • In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, game ik en fiets ik graag door het park.

Mijn familie:

Mijn familie bestaat uit mijn moeder, vader, mijn broer en ik. Verder hebben we een hond, genaamd Jack. Ik ben echt een dierenliefhebber en ga mijn hond denk ik het meeste missen. Mijn broer Luca heeft ook een jaar in Nederland gestudeerd en zijn goede ervaring heeft er voor gezorgd dat ik ook heel graag op uitwisseling in Nederland wil. Op dit moment studeert hij in Italië en mis ik hem heel erg. Met mijn moeder bespreek ik graag actuele gebeurtenissen en ook heb ik jaren met haar karate gedaan. Met mijn vader ga ik graag sporten. In het huis help ik dagelijks mee met simpele huishoudelijke taken, zoals de tafel op en af ruimen, het afval wegbrengen en mijn kamer opgeruimd houden.

Quote van ouders: "Matteo is erg slim en verantwoordelijk en thuis is hij altijd goed gezelschap. Het is zijn droom om uiteindelijk in Europa te wonen en werken, dus dit is een stap in de goede richting!"

Talenkennis: Portugees (moedertaal) • Engels (erg goed).

Interesses: Gamen • Films kijken • individuele sporten • Muziek luisteren • Actuele gebeurtenissen.

Eigenschappen: Vrolijk • Verantwoordelijk • Respectvol • Humoristisch.

Gastgezin worden?

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten en kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zo leren ze pas écht wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u deze ervaring aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over het programma of bekijk alle studenten.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.