Nele uit Estland

16 jaar | Estland | augustus tot zomervakantie 2024

Nele zoekt een gastgezin

16 jaar • Estland • augustus tot zomervakantie 2024

Weet jij wat scenografie is; dan is Nele je ideale gastdochter.
Weet je niet wat scenografie is; ook dan is Nele de ideale gastdochter. Want zeg nou zelf, het van elkaar leren is toch de basis van uitwisselingen?

“Ik weet maar al te goed hoe het is om een toerist te zijn, maar ik wil er super graag achter komen hoe het is om in het buitenland te wonen.”

Over mij:

  • Ik hou erg van kunst en maak zelf ook schilderijen, tekeningen en beelden. Het creatief hiermee bezig zijn maakt mij echt gelukkig.
  • Ik speel tennis voor mijn plezier en volg samen met mijn moeder ook wat lessen.
  • In de toekomst wil ik scenografie gaan studeren aan de Estse Kunstacademie. Scenografie zit tussen beeldende kunst en theater in.
  • Samen met mijn ouders heb ik over de hele wereld mogen reizen. Helaas ben ik nooit langer dan drie weken op een plek gebleven.
  • Ik vind bijna alles leuk om te doen, zelfs de dingen die anderen verschrikkelijk vinden zoals schoonmaken, afwassen of de was doen. Wanneer ik dit samen met iemand doe, haal ik er zelfs nog meer plezier uit.

Mijn familie:

Ik woon samen met mijn ouders, mijn jongere zusje en mijn hond Cookie en ik heb daarnaast ook twee halfzussen. Samen met mijn familie heb ik al diverse landen mogen bezoeken. Mijn moeder is manager in een restaurant. Mijn vader is piloot. Bij hem komt denk ik ook de passie voor reizen vandaan.

Quote van ouders: “Het liefst hebben wij haar thuis, maar dit is de grote droom van Nele! Ik denk dat zij de perfecte uitwisselingsstudent is.”  

Talenkennis: Estisch (moedertaal) • Engels (uitstekend) • Russisch (goed)

Interesses: Tennis • Kunst • Bakken • Muziek luisteren • Afspreken met vrienden

Eigenschappen: Attent • Zelfstandig • Zorgzaam

nele

Gastgezin worden?

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Student Nele uit Estland stelt zich voor

Foto-impressie:

Nele
Nele
Nele
Nele

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten en kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zo leren ze pas écht wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u deze ervaring aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over het programma of bekijk alle studenten.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.