Infodagen Gratis magazine

Reizen door natuurlijk Noorwegen

Een oase van rust
Noorwegen is een stuk groter dan Nederland, maar toch heeft het land minder inwoners. In Noorwegen wonen er 16 mensen per km2, in Nederland zijn dat er zo’n 500. Logisch dus dat er  zóveel vrije natuurgebieden te vinden zijn! Ben je de drukte van het dagelijks leven even helemaal zat en wil je even hélemaal alleen zijn? Ga dan naar Noorwegen! Dikke kans dat je op bepaalde plekken het gevoel hebt alleen op de wereld te zijn. Time to relax! 

Let's work out!
De Noren zijn sportief en dit is iets dat je gelijk zult opvallen zodra je het land binnenkomt. Actief bezig zijn hoort nou eenmaal bij de Noorse cultuur, en geef ze eens ongelijk! Met zóveel mooie natuurgebieden heb je natuurlijk geen excuus meer om binnen te blijven. Wandelen, fietsen, hardlopen, maar ook skiën en snowboarden. De mogelijkheden zijn er! Dit maakt Noorwegen ook gelijk een perfecte bestemming voor iedere maand van het jaar. Er is namelijk altijd wel iets te beleven!

Bucketlist

  • Wolven kussen in het Polar Park
  • Ga op een cruise langs de fjorden
  • Wegdromen terwijl je het Noorderlicht bewondert
  • Treinrit door Flam
Noorwegen

Met Travel Active naar Noorwegen

Wil je graag naar Noorwegen? Bij Travel Active bieden wij meerdere programma’s aan in Noorwegen.  Je kunt hier echt je handen uit de mouwen steken! Draai bijvoorbeeld mee in een Noors gezin, zorg voor de kinderen en kies voor een Au Pair programma. Of ga lekker aan het werk tijdens een horeca of boerderij-baantje! Alle opties zijn de perfecte combinatie van een zakcentje verdienen, Noors leren en het natuurschoon ontdekken.

Bekijk alle mogelijkheden in Noorwegen

Noorwegen met Travel Active

Deel deze pagina

Top 3 Noorwegen