Infodagen Gratis magazine

Ski & Snow online presentatie: het avontuur begint hier!

Op woensdagavond 12 augustus of op woensdagavond 9 september organiseren we speciaal voor jou online presentaties. Dit is jouw kans om alle in’s en out’s te weten te komen over ons Ski & Snow programma in Oostenrijk.

Lijkt het jou wel wat om een winterseizoen als skileraar te gaan werken in Oostenrijk? Wil jij jouw snowboardskills graag overbrengen op anderen? Twijfel je of je wel goed genoeg bent om als ski- en/of snowboardleraar aan de slag te gaan? Hoe goed moet je Duits zijn om aan dit programma te kunnen deelnemen? Wat kun je precies van de Anwärter opleiding in Kaprun verwachten? Op deze vragen (en meer!) krijg jij uitgebreid antwoord tijdens deze infoavond. Kevin geeft je tijdens deze presentatie een tour door het Salzburgerland! 

Wie zijn er aanwezig?

Kevin van ons Ski & Snow team geeft je een presentatie met alle info die je nodig hebt om deze winter hét avontuur van je leven aan te gaan. Naast Kevin zijn er ook verschillende oud-deelnemers aanwezig. Zij gingen zelf vorige winter aan de slag op één van onze skischolen waar wij graag mee samenwerken! Zo werken we onder andere samen met de skischolen Funny, Happy en Frau holle. Maar als je graag naar een andere plek gaat hebben we ook nog een aantal andere skischolen in ons aanbod. 

Of je nu een tussenjaar hebt en een invulling zoekt voor je winter of al jaren twijfelt om aan de slag te gaan als ski- en/ of snowboardleraar, pak nu je kans! Ontdek tijdens deze presentatie al jouw mogelijkheden en vetrek deze winter nog...

Beleef een onvergetelijke winter in Oostenrijk

Travel Active is dé specialist wanneer je graag het avontuur in Oostenrijk aan wilt gaan. We werken samen met fijne, betrouwbare skischolen en hebben een uitgebreid aanbod. We hebben jarenlange ervaring in het organiseren van ons Ski & Snow programma en bereiden je optimaal voor op de Anwärter opleiding om je slagingskans zo groot mogelijk te maken! Zie jij jezelf deze winter wel op de mooiste pistes staan en lijkt het je tof om jouw ski/snowboardervaring over te brengen op anderen? Meld je aan voor deze infoavond en laat je uitgebreid informeren door Ski & Snow expert Kevin van Ginkel en onze oud deelnemers! Heb jij na de presentatie nog vragen? Je krijgt natuurlijk de kans om deze allemaal te stellen! 

 Datum: woensdag 12 augustus | Tijdstip: 19.00 - 21.30

 

 Datum: woensdag 9 september | Tijdstip: 19.00 - 21.30

Deel deze pagina