Cambridge taalreis in Queenstown

Taalreizen | Taal: Engels

De Cambridge taalreis in Queenstown is een investering in jouw toekomst!

 • Nieuw-Zeeland
 • vanaf 10 werken
 • vanaf 18 jaar

Queenstown is een prachtige stad. De stad wordt omgeven door bergen, waardoor je op bijna iedere plek in de stad een schitterend uitzicht hebt. Het is dan ook een uitstekende plek om Engels te leren. Zoek jij meer diepgang? De Cambridge cursus is een internationaal gecertificeerde Engelse cursus. Voor veel bedrijven en universiteiten is dit een perfecte toevoeging op je cv.

Cambridge taalreis in Queenstown

Jouw programma in het kort

Met het Cambridge certificaat op zak heb je een wereldwijd erkend certificaat. En waar kun je beter Engels leren dan Queenstown?

 • Goede toevoeging op je CV
 • Internationaal erkend
 • Hoogst haalbaar qua Engels
 • Levenslang geldig
 • Talenschool in hartje Queenstown
Taalreis in Queenstown

De taalreis van je leven in Queenstown

De talenschool ligt in hartje Queenstown. Je volgt jouw lessen Engels in de nieuwe hotspot van de stad, Frankton! Deze wijk is zeer centraal gelegen en vlakbij accommodaties, winkels, luchthavens en werkgelegenheid. De talenschool heeft diverse partnerschappen afgesloten met bedrijven in de directe omgeving, waardoor er veel werkgelegenheid op loopafstand voor studenten is. Frankton is verder een wijk waar ontzettend veel ontwikkeling plaatsvindt op commercieel en toeristisch gebied. Daarnaast kom je met een busticket van $2 NZD overal in Queenstown of Arrowtown vanuit deze locatie! Hoe ideaal is dat?

Taalreis

Test jouw Engels

Wil jij graag weten hoe goed jouw Engels is? Onze partners van Cambridge Assesment English hebben een korte taaltest opgesteld zodat je aan de hand van 25 vragen erachter kunt komen op welk taalniveau je zit. Dit kan goed van pas komen wanneer jij bijvoorbeeld een Cambridge, TOEFL of een IELTS taalcursus wilt gaan doen en je startniveau wilt bepalen. Advies nodig over het aantal weken dat je nodig hebt voor jouw leerdoel? Laat ons jouw startniveau weten en je plannen voor een taalreis. We geven je dan graag vrijblijvend advies!

Doe hier de test!

Faciliteiten talenschool
 • Diverse ruime klaslokalen, gelegen op de 2 verdieping waardoor je een prachtig uitzicht over Queenstown hebt!
 • Balkon
 • Studentenlounge
 • Keuken
 • Gezamenlijke ruimte & computer ruimtes
Kosten

De programmakosten voor een Cambridge taalreis in Queenstown zijn nogal uiteenlopend. Als je ons laat weten welke startdatum en welk niveau je op het oog hebt, maken wij graag een offerte voor je. Zet je voorkeuren even op de mail naar taalreizen@travelactive.nl en dan helpen wij jou graag verder.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met het Taalreizen Team. Wil je weten wanneer er een kortingsactie plaatsvindt voor jouw bestemming? Ook hier informeren wij jou graag over!

Prijslijst Nieuw-Zeeland - Queenstown 2021

Inclusief bij deze Taalreis

Voor vertrek

 • Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team
 • Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z
 • Hulp en advies over de reis naar Nieuw-Zeeland

Na vertrek

 • Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool
 • Taaltest
 • Lesmateriaal
 • Accommodatie (indien bijgeboekt)
 • Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood
 • Noodnummer van de talenschool - 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden
 • Certificaat als bewijs van deelname

Exclusief bij deze Taalreis

 • Administratiekosten à €100,-
 • De reis naar Nieuw-Zeeland
 • Maaltijden, tenzij anders vermeld
 • Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool
 • Kosten voor optionele activiteiten en excursies
 • Dagelijkse uitgaven
 • Eventuele visumkosten
 • Studie- en reisverzekering - Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland
 • Annuleringsgarantie - mét examenregeling
 • Aankomst pick-up service
Tip van onze Taalreizen experts

Queenstown wordt gezien als de ‘Adventure Capital of the World’, vooral door de Nieuw-Zeelanders zelf. Dit komt door de ligging van de stad. Queenstown wordt omgeven door bergen, baaien en natuur waardoor er bijna van alles mogelijk is. Het lijstje is te lang om op te noemen maar dit zijn een aantal spannende activiteiten die je er kunt doen: Bungeejumpen, hiken, raften, ziplinen en je kunt er zelfs skiën. Queenstown is perfect, of je nou wel of niet van spanning houdt!

Activiteiten & excursies

Na je lessen heb je meer dan genoeg tijd om Queenstown te ontdekken! De talenschool organiseert wekelijks diverse activiteiten, zodat je dit gezellig met je medestudenten kunt doen. We raden het je absoluut aan om een keertje mee te doen met het activiteitenprogramma. Je ontdekt hierdoor niet alleen de lokale omgeving, maar komt ook makkelijk in contact met andere internationale studenten én je brengt je Engels in de praktijk! Alle activiteiten die de talenschool voor jullie organiseert, vinden doordeweeks plaats en zijn tegen lage kosten of zelfs gratis. Onze talenschool heeft daarnaast een hele fijne partner die je kan helpen bij het invullen van de weekenden. Zij organiseren diverse activiteiten en excursies! Tip: Queenstown is dé locatie om avontuurlijke sporten te beoefenen, zoals skydiving, rafting, bungy jumping, paragliding, etc.

Vertrekmogelijkheden
 • Startdata: afhankelijk van de examendata. Voor meer informatie neem contact met ons op.
 • Aanbevolen boekingsperiode: in ieder geval 1 maand voor gewenst vertrek*

*Ons advies is te boeken wanneer je zeker bent van het doen van een taalreis en van je bestemming. Vluchten worden namelijk duurder richting vertrek, en accommodaties zijn ruimer beschikbaar hoe eerder je er bij bent. Houd ook rekening met de tijd die je nodig hebt voor een eventuele visumaanvraag.

Taalcursus

Het volgen van een Engelse taalcursus is een waardevolle investering in je toekomst. Kennis van de Engelse taal wordt steeds vaker gewaardeerd in het bedrijfsleven, het staat goed op je CV waardoor je nét dat extra streepje voor hebt om jouw droombaan te verkrijgen.

Cambridge cursus in Queenstown

Het Cambridge examen is opgezet door de Universiteit van Cambridge. De lessen zijn gericht op de 4 algemene taalvaardigheden van het Engels (lezen, schrijven, spreken en luisteren) maar vooral ook op de voorbereiding op het examen. Er wordt dan ook als onderdeel van de cursus gewerkt met Cambridge oefenexamens. Op die manier weet je precies wat jou straks te wachten staat! Omdat de examendata worden bepaald door het Cambridge Instituut, heeft de voorbereidingscursus vaste startdata. Onder "Vertrekmogelijkheden" vind je een overzicht met alle startdata. Iedere Cambridge cursus duurt gemiddeld 11 à 12 weken (afhankelijk van de startdatum).

In sommige gevallen valt het examen in de week na de cursus en heb je dus een extra week accommodatie nodig. De lessen worden gesplitst in een ochtend- en middagprogramma. 's Ochtends heb je van 09.00 tot 12.00 uur les en 's middags van 13.15 tot 15.15 uur. De lessen worden uitsluitend gegeven door docenten die een speciale Cambridge training hebben afgerond.

In Queenstown kun je het Cambridge examen op 2 niveaus afleggen:

 • FCE (First Certificate of English) =  B2 niveau (Upper Intermediate)
 • CAE (Certificate in Advanced English) = C1 niveau (Advanced)

Meer weten over de Cambridge cursus in Queenstown? Neem contact op met het Taalreizen Team (085 222 4800; taalreizen@travelactive.nl) voor meer informatie of om al je vragen te stellen!

Accommodatie

In Queenstown bieden we verschillende accommodatie opties. Ook voor de accommodaties geldt dat je verschillende opties kunt combineren. Let op! Het kan zijn dat jouw voorkeur helaas vol is geboekt. Indien dit het geval is overleggen we altijd welke opties er voor jou zijn.

Gastgezin

Verblijven bij een gastgezin is de ideale manier om het lokale leven te ontdekken! Gastgezinnen zijn altijd heel geïnteresseerd in buitenlandse studenten en hun cultuur. Daarnaast delen ze ook graag typisch Nieuw-Zeelandse gebruiken met jou. Kies je voor een gastgezin, dan krijg je naast je taalcursus Engels ook nog eens een hele bijzondere culturele ervaring! Uiteraard stimuleert het verblijven bij een lokaal gezin ook jouw Engels nog eens enorm. Gastgezinnen worden geselecteerd op basis van hun interesses, vriendelijkheid, veilige omgeving, bereikbaarheid met OV en huizen. Je verblijft in je eigen slaapkamer op basis van half pension (ontbijt en diner). In de weekenden zijn er 3 maaltijden per dag inbegrepen.

Samenstelling van de gastgezinnen

Indien je kiest om te verblijven in een gastgezin tijdens je taalcursus, houd er dan rekening mee dat de meeste gezinnen die studenten in huis kunnen uitnodigen vaak oudere stellen zijn of alleenstaande vrouwen of moeders. Dit zijn de gezinnen die plek hebben voor een student en die vaak nabij het centrum wonen. Gastgezinnen met kinderen komen zeer weinig voor, of ze wonen in buitenwijken van de stad, niet nabij de talenschool. Houd hier dus rekening mee wanneer je kiest voor verblijf in een gastgezin.

Residentie

De talenschool in Queenstown biedt deelnemers vanaf 18 jaar de mogelijkheid om samen met andere internationale studenten in huis te verblijven. Het is de ideale accommodatie om zelfstandig in Nieuw-Zeeland te verblijven, nieuwe vrienden te maken en je Engels te blijven oefenen. De residentie is gelegen in de buurt Fernhill, op 30 minuten loopafstand van het centrum en de talenschool. Uiteraard kun je ook heel makkelijk met de bus richting het centrum. Het openbaar vervoer in Queenstown is heel goed geregeld.

Je kunt kiezen uit een eigen of een gedeelde slaapkamer. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de nationaliteit. Op die manier is de kans dat je terugvalt op het Nederlands erg klein. Wanneer je incheckt bij de residentie ontvang je je eigen sleutelset en beddengoed. Er is WiFi aanwezig, een volledig uitgeruste (gedeelde!) keuken en tevens een wasmachine met droger waar je gebruik van kunt maken. De residentie beschikt over een grote woonkamer en er is tevens een balkon met prachtig uitzicht! In de tuin vind je een BBQ en er zijn zelfs parkeergelegenheden mocht je een auto willen huren. In totaal zijn er 7 slaapkamers beschikbaar, waarvan 3 privé en 4 gedeelde kamers. Ten slotte zijn er 5 badkamers (gedeeld!) in de residentie. Omdat het geen groot studentenhuis is, is de beschikbaarheid ook maar beperkt. Wil je in de residentie verblijven? Schrijf je dan op tijd in!

Extra’s

Natuurlijk sta je te springen om aan je buitenland avontuur te beginnen, maar soms kunnen dingen helaas anders lopen dan gepland. Tasman Verzekeringen is gespecialiseerd in verzekeringspakketten die afgestemd zijn op een specifiek reisdoel. Reguliere reisverzekeringen zijn namelijk vaak niet geldig of qua dekking ontoereikend voor dergelijke reizen. Tasman Verzekeringen voorziet je van goed en betrouwbaar advies en hanteert aantrekkelijke premies. Wij helpen je graag!

Reguliere (bijv. doorlopende) annuleringsverzekeringen zijn meestal niet geldig of bieden onvoldoende dekking bij deelname aan een taalreizenprogramma. Om die reden biedt Travel Active een goede en voordelige annuleringsgarantie aan. Daarin is een speciale ‘eindexamenregeling’ opgenomen en deze kent geen eigen risico. Mocht je zakken voor je eindexamen of een herkansing moeten doen in de periode dat je in het buitenland zou zijn, dan valt dit onder de dekking van deze annuleringsgarantie.

Extra kosten voor de garantie bedragen 5% van de totale programmakosten en de éénmalige administratiekosten annuleringsgarantie bedragen €5,50. Zou jij je programma moeten annuleren met een reden die onder de garantie valt, dan krijg je je annuleringskosten volledig terug. Je loopt dus geen financieel risico. Dat je niet aan het programma kunt deelnemen is natuurlijk al vervelend genoeg!

Zo boek jij jouw Taalreis

 
1

Start

Boek de Taalreis via de website

2

Voorbereiding

We begeleiden en adviseren je van a tot z

3

Vertrek

Het avontuur begint

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.