Martha

Team High School Holland

Wie is Martha?

Martha controleert de aanmeldingen van de studenten die naar Nederland komen. Zij checkt niet alleen of de gevraagde documenten aanwezig zijn, maar zij kijkt ook naar motivatie van studenten en of de beheersing van het Engels klopt met onze verwachtingen.

Martha: ‘In 2013 ben ik via Travel Active op uitwisseling geweest naar Canada en heb ik ontdekt hoe leuk ik het vind om mijn weg te vinden in een ander land en andere cultuur. Later heb ik de opleiding Midden-Oosten studies en internationale betrekkingen gevolgd. Voor deze studie ben ik op uitwisseling geweest naar Caïro, Egypte. Hierdoor is mijn interesse in andere landen en culturen alleen maar gegroeid.’

‘Voordat ik bij Travel Active begon, heb ik gewerkt met statushouders. Hier heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat we begrip hebben voor elkaars cultuur. Ik vind het onwijs mooi om hier aan bij te dragen bij Travel Active én andere studenten en gastgezinnen een kans te bieden op een geweldige uitwisselingservaring.

martha

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.