Pattarawee uit Thailand

15 jaar | Thailand | augustus tot zomervakantie 2023

Pattarawee zoekt een gastgezin

15 jaar • Thailand • augustus tot zomervakantie 2023

Ik hoop dat ik tijdens mijn uitwisseling veel nieuwe plekken ga bezoeken samen met mijn gastgezin en dat ik Nederlands als derde taal ga leren!” 

Over mij:

  • Mijn naam is Pattarawee, maar mijn familie en vrienden noemen mij CZA (Ce Sar).
  • In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden naar de karaoke bar of lunchen we samen.
  • Ik wil later architect worden, dus ik ben erg geïnteresseerd in de Nederlandse architectuur.
  • Mijn hobby's zijn onder andere tekenen, naar muziek luisteren en boeken lezen.
  • ik luister graag naar pop muziek. Mijn favoriete bands zijn TWICE en Seventeen.

Mijn familie:

Momenteel woon ik samen met mijn vader, moeder en ouder zus in de Rayong provincie. Dit is een oostelijke regio in Thailand en ligt dichtbij Pattaya, een bekende toeristische plek in Thailand. Mijn vader heeft vroeger bij een Nederlands bedrijf gewerkt voor 11 jaar, namelijk "Corbin". Zijn ervaring in Nederland heeft mij ook zeker enthousiast gemaakt voor Nederland. Met mijn familie heb ik al veel gereisd en dit is echt wel een van mijn passies geworden. Zo zijn we op vakantie naar Taiwan, Japan en Singapore geweest. Vooral Japan vond ik erg gaaf! In een normale doordeweekse week eten we graag samen en spelen we soms spelletjes met zijn allen.

Quote van ouders: "Ce Sar is een hele lieve rustige meid die altijd haar volle aandacht heeft voor de dingen die ze doet. We weten zeker dat ze het naar haar zin gaat krijgen in Nederland. Zeker met alle mooie architectuur daar! "

Talenkennis: Thais (moedertaal) • Engels (goed) • Chinees (basis).

Interesses: Muziek luisteren • Lezen • Reizen  • Tekenen • Films kijken.

Eigenschappen: Enthousiast • Creatief • Vastbesloten • Introvert.

Gastgezin worden?

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten en kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zo leren ze pas écht wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u deze ervaring aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over het programma of bekijk alle studenten.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.