Pauline uit Duitsland

16 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot januari 2023

Pauline zoekt een gastgezin

16 jaar • Duitsland • augustus tot januari 2023

“Nederland fascineert mij al mijn hele leven. Ik heb vaak gekampeerd in Nederland, maar zou nu weleens willen ervaren hoe het is om in Nederland te wonen en het land op een andere manier willen leren kennen!’’ 

Weetjes over mij

  • Ik ben erg sportief en doe al aan turnen sinds ik negen ben. Sinds kort geef ik ook les aan kinderen. Naast turnen doe ik aan paardrijden. Dit doe ik vaak samen met mijn zus en moeder
  • Ook ben ik graag creatief bezig, hou ik ervan om bordspelletjes te spelen met mijn vrienden en kook en bak ik graag
  • Na mijn studie wil ik gaan reizen in combinatie met werken. Bestemmingen die ik het liefst wil zien in mijn leven zijn Australië, Noorwegen, Canada en Afrika
  • Ik weet nog niet precies wat ik wil worden, maar dit zal of architect, tandarts, psycholoog of lerares worden
Interesses Koken • Bakken • Muziek luisteren • Sporten • Tekenen
Eigenschappen Positief • Creatief • Spontaan • Zelfstandig • Gevoel voor humor

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.