Infodagen Gratis magazine
Maxime High School Amerika 08 mei 2018

Maxime’s High School avontuur in Amerika zit er alweer bijna op; over een paar weken is het schooljaar afgelopen. In deze blog vertelt ze ons hoe Prom was en wat ze nog op de planning heeft voor de komende maand!

blog-Prom-en-mijn-laatste-maand-op-een-High-School-Amerika

Promposal

Mijn laatste schooldance zit erop! Prom was afgelopen zaterdag en het was heel gezellig. Een paar weken geleden vroeg Noah me mee naar prom met een echte Amerikaanse 'promposal'. Hij had zelf een sign gemaakt met daarop: "Don't DUTCH me at prom''. In tegenstelling tot de aller eerste sign die hij had gemaakt met homecoming, had hij deze keer wel het goede land. ;) Vorige week heb ik mijn nagels laten doen en ik had besloten dat ik mijn make-up en haren zelf zou doen. 

blog-Prom-en-mijn-laatste-maand-op-een-High-School-Amerika

Sneeuw

Zaterdag gebeurde er iets heel bijzonders; het sneeuwde in april! Helemaal niet leuk natuurlijk want het was super koud en het is extra stom dat het in Nederland wel super lekker weer is... Ik had dus mijn winterjas aan en warme kleren bij me. Uiteindelijk was het wel lachen met onze hoge hakken en lange jurken in de sneeuw!

blog-Prom-en-mijn-laatste-maand-op-een-High-School-Amerika

PROM!!!

Na 3 uur voor de spiegel te hebben gestaan, was ik helemaal klaar en kwamen Olivia en Noah me op halen. Eerst maakten we foto's met de hele groep en daarna gingen we uiteten bij een countryclub. We waren in totaal met 8, 4 meisjes en 4 jongens. Daarna was het tijd om naar de plaats te gaan waar we prom hadden. In tegenstelling tot homecoming en winterformal was het feest niet op school. Het was in een balzaal in een hele grote binnentuin. Er werd muziek gedraaid en op het einde van de avond werden de promqueen en promking uitgeroepen. Heerlijk Amerikaans dus.

blog-Prom-en-mijn-laatste-maand-op-een-High-School-Amerika

Postprom

Na prom hadden we postprom. Dit was in een grote gamehall. Er was ook een hypnotiseur en Olivia, Noah en Christian besloten om onder hypnose te gaan. Het was een van de grappigste dingen die ik ooit heb gezien! Na postprom gingen we naar Tierney, zij was de date van Christian. Daar hebben we gechilld en rond 6 uur 's morgens hebben we ontbeten bij Village In. Daarna was het tijd om naar huis te gaan en eindelijk te gaan slapen. 

blog-Prom-en-mijn-laatste-maand-op-een-High-School-Amerika

Allerlaatste choir concert

Verder gaat het gewone leven gewoon verder. Ik heb elke dag school en finalsweek komt eraan. Ik ga vaak naar Noah’s baseballgames en ik begin al afscheid te nemen van de meeste dingen. Vanavond heb ik mijn allerlaatste choir concert en het voelt heel raar dat er geen meer komen. Dat betekent ook dat we in de choir lessen niet meer oefenen voor concerten. De seniors hebben hun laatste dag al volgende week vrijdag. Ik ben niet officieel een senior dus dat betekent dat ik nog naar school moet tot 25 mei en dan zit ook mijn schooljaar erop. 

blog-Prom-en-mijn-laatste-maand-op-een-High-School-Amerika

Ouders op bezoek

Dit weekend komen mijn ouders en broertje naar Omaha en het voelt heel raar! Mijn 2 verschillende levens komen nu bij elkaar en mijn twee families kunnen elkaar eindelijk ontmoeten. Vrijdag na school ga ik ze ophalen op het vliegveld samen met mijn gastvader. Mijn ouders verblijven in een hotel in de buurt en hebben een huurauto. Dat betekent dat ik ze veel leuke dingen kan laten zien! Vrijdag en zaterdag heb ik mijn laatste showchoir events, dus zij kunnen me aanmoedigen en zien wat ik het afgelopen jaar allemaal heb gedaan:)

blog-Prom-en-mijn-laatste-maand-op-een-High-School-Amerika

De laatste maand!

En nu twee weken later is het weer hier eindelijk omgeslagen, het is nu elke dag rond de 20 graden. De lente is nu echt begonnen dus dat betekent dat mijn avontuur er al bijna op zit. Ik kan niet geloven hoe snel de maanden voorbij zijn gevlogen. Prom was altijd het laatste schoolfeest en wordt natuurlijk gezien als het einde van het schooljaar. Nog even genieten van de laatste maand!

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's