Ratthanun uit Thailand

16 jaar | Thailand | per direct tot zomervakantie 2023

Ratthanun is al sinds augustus in Nederland voor zijn high school uitwisseling. Hij werd tijdelijk opgevangen door een liefdevol en gastvrij gezin. Nu zijn wij op zoek naar een nieuw gastgezin voor hem, zodat hij zijn avontuur in Nederland kan voortzetten. Ratthanun kan door heel Nederland geplaatst worden.

Ratthanun zoekt een gastgezin

16 jaar • Thailand • per direct tot zomervakantie 2023

Tijdens mijn tijd in Nederland wil ik mijzelf leren aanpassen aan een nieuwe omgeving en hier zelfstandiger worden!” 

Wordt gastouder van Jays (Ratthanun) en wordt een volwaardige danser na een paar lessen ballroom en Latijns ritme van Jays.

Over mij:

  • Ik ben een vrolijke jongen met de bijnaam Jaihly, maar je mag me ook Jays noemen. 
  • Kunst is mijn favoriete vak en dit uit zich ook in musicals. Ik zit namelijk in de toneelclub op school.
  • Ik beoefen ballroom dans en Latijns ritme sinds mijn tiende en heb zelfs een zilveren medaille gewonnen op school. 
  • Sinds kort hou ik veel van muziek luisteren. Voornamelijk naar oude muziek van vroeger, zoals de Bee Gees. 
  • Italiaans eten, zoals pizza en pasta is mijn favoriete maaltijd. Ik hou ervan om dit zelf te koken, maar ook bakken doe ik graag.
  • In de toekomst wil ik graag communicatie of media studeren, dit lijkt me erg interessant. 

Mijn familie:

In Thailand woonde ik met mijn ouders in Bangkok. Ook heb ik nog een oudere broer van 18 jaar. Ik vind mijn familie erg belangrijk. Wij hebben het thuis ook altijd gezellig. Als ik mijn gezin zou beschrijven is dat als volgt: grappig, samenhangend en vrolijk. Mijn broer heeft ook een uitwisseling gedaan en door zijn ervaringen ben ik enthousiast geworden om zelf ook een uitwisseling te doen. Als gezin doen we veel samen, zoals films kijken maar ook op vakantie gaan. 

Quote van ouders: "Jays is altijd al een spraakzame jongen geweest met een goed humeur. Wij zijn heel trots op zijn doorzettingsvermogen en droom om naar Nederland te gaan.”

Talenkennis: Thais (moedertaal) • Engels (goed).

Interesses: Muziek • Musicals • Dans • Badminton.

Eigenschappen: Vrolijk • Spraakzaam • Vriendelijk • Enthousiast.

Gastgezin worden?

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten en kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zo leren ze pas écht wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u deze ervaring aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over het programma of bekijk alle studenten.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.