Sergio uit Italië

17 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot januari 2023

Sergio zoekt een gastgezin

17 jaar • Italië • augustus tot januari 2023

Nederland en de Nederlandse geschiedenis maken me nieuwsgierig, ik wil mezelf ook graag verdiepen in het leven van de Nederlanders!"

Weetjes over mij

  • Samen met mijn familie vind ik het leuk om te koken of naar het theater te gaan. Ook help ik mijn zusje soms met haar huiswerk.  
  • Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd te fietsen en te wandelen en hiken, ik heb ook een aantal jaar gezwommen 
  • Mijn favoriete hobby’s zijn muziek luisteren en elektrische gitaar spelen, maar ook lezen en luisteren naar geschiedenis podcasts vind ik leuk
  • Ik wil later geschiedenis studeren, mijn droom is dan ook om veel te reizen en de geschiedenis en cultuur van elk land die ik bezoek te leren 

 

Bijzonderheden     Sergio zal in Nederland tweetalig onderwijs volgen

Interesses Gitaar • Geschiedenis podcasts • Actuele gebeurtenissen • Films
Eigenschappen Nieuwsgierig • Actief • Optimistisch • Flexibel

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.