Sofia uit Italië

15 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot zomervakantie 2023

Sofia zoekt een gastgezin

15 jaar • Italië • augustus tot zomervakantie 2023

“Toen ik 7 was ben ik op vakantie geweest in Nederland en ben ik meteen verliefd geworden op het land, de cultuur en de mensen. Ik wil een uitwisseling doen omdat ik zo de echte Nederlandse ervaring mee kan maken, in een andere cultuur kan wonen en uit mijn comfort zone kan stappen!” 

Weetjes over mij

  • Mijn ouders en ik zijn erg hecht, we eten altijd samen, kijken TV, wandelen of spelen een kaartspelletje. Elke vrijdag avond maken we samen pizza en kijken we een film en in de zomer vinden we het leuk om te hiken 
  • Eén van mijn passies is lezen, ik ben vaak in de bibliotheek of thuis met een boek te vinden. Mijn favoriete boeken zijn de dystopie series 
  • Ik train elke week voor mijn twee favoriete sporten die ik al best lang beoefen, namelijk paardrijden endurance en artistieke gymnastiek  
  • In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vrienden af te spreken en in de zomer wat leuke dingen te plannen 
  • Later wil ik wellicht medicijnen, biologie of engineering studeren, maar mijn grootste doel is om later gelukkig te zijn met mensen waar ik van hou om me heen  

 

Bijzonderheden     Sofia zal in Nederland tweetalig onderwijs volgen

Interesses Paardrijden • Lezen • Actuele gebeurtenissen • Musea
Eigenschappen Nieuwsgierig • Energiek • Ambitieus • Actief

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.