Infodagen Gratis magazine

Voorjaarsactie Arabisch in Marokko (Tétouan)

Wil jij een keertje een hele andere reisbeleving? Ga op Taalreis in Tetouan in Marokko! De bijzondere stad Tétouan in Noord-Marokko geeft je een karakteristiek beeld van het dagelijkse leven in een eeuwenoude medina. Overal zie je locals oude ambachten beoefenen. Al deze handnijverheid zorgt voor de mooiste souvenirs die je kunt kopen op de souks (markten). Denk aan de bekende tegelwerkjes, aarde- en zilverwerken, juwelen, leren tassen en natuurlijk heerlijke etenswaren. Een wandeling door het oude centrum met al haar lage witte huisjes en souks is al een beleving op zich. De medina van Tétouan staat dan ook niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van Unesco!

Om haar 15-jarig bestaan te vieren, geeft onze talenschool in Tétouan nu 15% korting op alle taalcursussen die plaatsvinden voor 31 maart. Zelfs in het vroege voorjaar is het qua temperatuur heel goed vertoeven in Noord-Marokko! De stad ligt namelijk op een heuvel en staat daardoor de meeste tijd van het jaar lekker in het Mediterrane zonnetje. Dus of je nu een weekje de Arabische taal en cultuur wilt gaan proeven of voor een wat langere tijd jouw Arabisch wilt verbeteren, je reist nu met een fijne korting naar het bijzondere Tétouan!

Voorwaarden

De korting is alleen van toepassing op de cursus en niet op de accommodatie en overige kosten. Je dient je cursus te volgen vóór 31 maart 2019.

Taalcursus Arabisch in Marokko

Voorjaarsactie Spaans in Argentinië & Chili

Wil jij het voorjaar niet afwachten om te kunnen genieten van lekker zomers weer? Reis dan dit voorjaar af naar het zonnige Zuid-Amerika en verbeter jouw kennis van de Spaanse taal! Start vóór 30 april aan een taalcursus Spaans in het prachtige  Argentinië of Chili en pik een leuke korting mee die op kan lopen tot wel €225,-!

Geniet van de hippe hoofdstad Buenos Aires, waar je de tango danst tussen smalle straatjes, naar de traditionele zondagsmarkt in San Telmo gaat en maté drinkt met de locals. Of kies voor de bruisende studentenstad Córdoba met diverse culturele evenementen, heerlijke streetfood op de Paseo de Las Artes en Parque Sarmiento, het Central Park van Córdoba. Reis je liever naar het land van de Atacama woestijn, Kaap Hoorn en het mysterieuze Paaseiland? In Santiago de Chile leer je Spaans in een levendige koloniale stad!

Met een fijne korting reis je dit voorjaar bijvoorbeeld voor 4 weken naar Córdoba voor €736 (originele prijs €920, o.b.v. taalcursus met 25 lessen per week). De korting is geldig voor een taalcursus van 4 weken of langer en je dient voor 30 april 2019 te starten.

Taalreis Argentinië Spaans

Actie details taalreis Spaans

Voorwaarden kortingsactie

De korting geldt alléén voor de taalcursus en is niet geldig op inschrijfkosten of accommodaties. Je dient te starten met je taalcursus voor 30 april 2019.

Wil je liever voor 1, 2 of 3 weken op taalreis naar Argentinië of Chili? Dan ontvang je een korting van €86,-

Heb je een ander aantal weken in gedachten of wil je een compleet kostenplaatje incl. accommodatie? Dan kun je contact opnemen met het Taalreizen Team via taalreizen@travelactive.nl

Voorjaarsactie Frans in Canada (Montréal)

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame buitenlandervaring? Geniet dit voorjaar van een taalcursus in het prachtige Montréal! Spijker jouw kennis van de Franse taal bij in deze culturele stad en geniet van al het moois dat Canada jou te bieden heeft! Bovendien is Montréal de ideale stad voor festival- en cultuurliefhebbers, is de talenschool gelegen in het centrum waardoor winkels, restaurantje en barretjes makkelijk te voet te bereiken zijn én worden er wekelijks leuke activiteiten georganiseerd waardoor jij als taalreizenstudent kennis kunt maken met de Canadese cultuur! 

Wil jij voor 4 weken of langer naar Montréal om daar je kennis van de Franse taal te verbeteren? Dan hebben wij nu een leuke actie voor jou! Bij een taalreis van 4 weken of langer krijg je namelijk een leuke korting op de cursuskosten.

taalreis Frans Canada Montreal

Actie details taalreis Frans

Korting Canada

Taalreis Montréal - Canada

  • 4-weekse Taalcursus Frans 25 lessen per week €798 (normaal €940)
  • 4-weekse Taalcursus Frans 30 lessen per week €827 (normaal €1.036)

Voorwaarden kortingsactie

De korting geldt alléén voor de taalcursus en is niet geldig op inschrijfkosten of accommodaties. Je dient te starten met je taalcursus voor 31 december 2019. Houd wel rekening met de startdata.

Heb je een ander aantal weken in gedachten of wil je een compleet kostenplaatje incl. accommodatie? Dan kun je contact opnemen met het Taalreizen Team via taalreizen@travelactive.nl

Deel deze pagina