Infodagen Gratis magazine

Voorjaarsactie Frans in Canada (Montréal)

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame buitenlandervaring? Geniet dit voorjaar van een taalcursus in het prachtige Montréal! Spijker jouw kennis van de Franse taal bij in deze culturele stad en geniet van al het moois dat Canada jou te bieden heeft! Bovendien is Montréal de ideale stad voor festival- en cultuurliefhebbers, is de talenschool gelegen in het centrum waardoor winkels, restaurantje en barretjes makkelijk te voet te bereiken zijn én worden er wekelijks leuke activiteiten georganiseerd waardoor jij als taalreizenstudent kennis kunt maken met de Canadese cultuur! 

Wil jij voor 4 weken of langer naar Montréal om daar je kennis van de Franse taal te verbeteren? Dan hebben wij nu een leuke actie voor jou! Bij een taalreis van 4 weken of langer krijg je namelijk een leuke korting op de cursuskosten.

taalreis Frans Canada Montreal

Actie details taalreis Frans

Korting Canada

Taalreis Montréal - Canada

  • 4-weekse Taalcursus Frans 25 lessen per week €798 (normaal €940)
  • 4-weekse Taalcursus Frans 30 lessen per week €827 (normaal €1.036)

Voorwaarden kortingsactie

De korting geldt alléén voor de taalcursus en is niet geldig op inschrijfkosten of accommodaties. Je dient te starten met je taalcursus voor 31 december 2019. Houd wel rekening met de startdata.

Heb je een ander aantal weken in gedachten of wil je een compleet kostenplaatje incl. accommodatie? Dan kun je contact opnemen met het Taalreizen Team via taalreizen@travelactive.nl

Voorjaarsactie Frans in Frankrijk (Montpellier)

Boek jij jouw taalreis naar Montpellier in de maand mei dan ontvang je een gratis dagexcursie! Het vertrek hoeft niet in de maand mei, dit mag ook een later vertrek zijn. Wat kun je verwachten? Bijvoorbeeld excursies naar Avignon en Popes Palace, Nimes en Pont du Gard, Aigues Mortes en Carmague, Arles en Saintes Maries de la Mer, Carcassonne en Narbonne, Marseille, etc. Veel van deze plekke staan geregistreerd op de lijst van UNESCO en dus zeker een bezoekje waard!

Deel deze pagina