Infodagen Gratis magazine

Met 15% korting naar Londen!

Boek jij vóór 31 december 2019  jouw Taalreis naar Londen? Dan ontvang je een leuke korting van maar liefst 15%. Deze 15% korting wordt gegeven op jouw cursuskosten. Ben je 18 jaar of ouder en wil je graag in een residentie verblijven? Dan krijg je bij een verblijf van minimaal 12 weken ook nog eens 10% korting op je accommodatie. Ideaal voor alle studenten die dit najaar nog met hun Cambridge cursus willen starten! 

Wat zijn de actievoorwaarden?

  • Je dient vóór 31 december 2019 te boeken
  • Je Taalreis mag in 2019 of 2020 plaatsvinden
  • Voor de korting op de residentie geldt een min. verblijf van 12 weken
  • Korting is alleen geldig op geselecteerde Taalreizen voor Londen Centrum & Greenwich

Vraag vrijblijvend een offerte op!

Wil jij liever een cursus Standaard, Intensief of Zakelijk Engels volgen in Londen? In 2020? Ook daar geldt de 15% kortingsactie voor! Neem vrijblijvend contact op met het Taalreizen Team om jouw wensen te bespreken en ontvang een offerte op maat voor jouw favoriete Taalreis programma!

Waar ga jij naar toe?

Londen CentrumKies jij voor een taalcursus in Londen Centrum, dan zit je ook echt in het hart van deze bruisende stad. Het klinkt geweldig en dat is het ook! De ligging van deze talenschool is geweldig: vlakbij de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen, winkels en de leukste plekjes voor een hapje en een drankje!

Londen GreenwichOf kies jij juist voor een taalcursus in Greenwich. Je bevindt je dan juist niet midden in het hectische centrum en volgt jouw taallessen op een ontspannen en rustige locatie. Met de metro ben je alsnog in een mum van tijd midden in het centrum! Of je kiest er zelfs voor om in een residentie in het centrum te verblijven en alleen je lessen buiten het centrum te volgen. 

Welke optie past bij jou? Wij helpen je graag verder! 

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's