Infodagen Gratis magazine

Vertrek jij naar Londen, Colombia, Santiago de Chile of Córdoba voor een taalreis? Dan ontvang je nu een leuke korting op jouw cursuskosten. Lees snel verder!

Met 15% korting naar Londen!

Boek jij vóór 31 december 2019  jouw Taalreis naar Londen? Dan ontvang je een leuke korting van maar liefst 15%. Deze 15% korting wordt gegeven op jouw cursuskosten. Ben je 18 jaar of ouder en wil je graag in een residentie verblijven? Dan krijg je bij een verblijf van minimaal 12 weken ook nog eens 10% korting op je accommodatie. Ideaal voor alle studenten die dit najaar nog met hun Cambridge cursus willen starten! 

Wat zijn de actievoorwaarden?

  • Je dient vóór 31 december 2019 te boeken
  • Je Taalreis mag in 2019 of 2020 plaatsvinden
  • Voor de korting op de residentie geldt een min. verblijf van 12 weken
  • Korting is alleen geldig op geselecteerde Taalreizen voor Londen Centrum & Greenwich

Waar ga jij naar toe?

Wil jij liever een cursus Standaard, Intensief of Zakelijk Engels volgen in Londen? In 2020? Ook daar geldt de 15% kortingsactie voor! Neem vrijblijvend contact op met het Taalreizen Team om jouw wensen te bespreken en ontvang een offerte op maat voor jouw favoriete Taalreis programma!

Londen Centrum: Kies jij voor een taalcursus in Londen Centrum, dan zit je ook echt in het hart van deze bruisende stad. Het klinkt geweldig en dat is het ook! De ligging van deze talenschool is geweldig: vlakbij de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen, winkels en de leukste plekjes voor een hapje en een drankje!

Met 10% korting naar Colombia!

Boek jij vóór 31 december 2019  jouw Taalreis naar Colombia? Dan ontvang je een leuke korting van maar liefst 10%. Deze 10% korting wordt gegeven op jouw cursuskosten. Ben je 18 jaar of ouder en wil je graag in een residentie verblijven? Dan krijg je bij een verblijf ook nog eens 10% korting op je accommodatie. Ideaal voor alle studenten die dit najaar nog met hun Cambridge cursus willen starten! 

Wat zijn de actievoorwaarden?

  • Je dient vóór 31 december 2019 te boeken
  • Je Taalreis mag in 2019 of 2020 plaatsvinden
  • Korting is alleen geldig op geselecteerde Taalreizen voor Cartagena & Medellín 

Waar ga jij naar toe?

Cartagena: In het kleurrijke Cartagena proef je de invloed van beide culturen. Wanneer je in Colombia bent, is het ook een absolute must om naar Cartagena te gaan. Het historisch centrum staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en is de ideale plek om een luie middag door te brengen. 

Medellin: Kies voor een levendige, moderne stad met hippe restaurants, een bruisend nachtleven en hele vriendelijke locals. Medellín is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste steden van Colombia. Met name wijken zoals El Poblado en Santa Fé zijn erg in trek. 

Welke optie past bij jou? Wij helpen je graag verder!

Ontdek het tijdens een persoonlijke afspraak met één van onze collega's

Maak nu een persoonlijke afspraak!

Deel deze pagina