Taalreizen

leer snel een vreemde taal

meer dan 60 bestemmingen | 8 verschillende talen | cursussen voor iedere leeftijd

Dáárom op Taalreis!

Nergens leer je meer over de bevolking, de gebruiken en de tradities van een land dan in het land zelf. Dat geldt ook voor de taal! Door een taalcursus in het buitenland te volgen, wordt het leren van een taal veel leuker en leer je deze ook veel sneller. Na je lessen kun je je nieuwe kennis meteen in de praktijk toepassen op één van de prachtige Taalreis bestemmingen.

De talenschool organiseert wekelijkse activiteiten en excursies voor alle studenten. De ideale kans om internationale vrienden te maken, bezienswaardigheden te bekijken en meer te leren over de lokale cultuur! Bovendien staat een taalreis ook nog eens heel goed op je CV. Na zo’n periode in het buitenland zal je zien dat je zelfvertrouwen een boost heeft gekregen en dat je een culturele ervaring rijker bent, waarbij je naar huis gaat met een certificaat op zak. Laat je compleet onderdompelen in de taal, de cultuur en de lokale levenswijze!

Wil je meer lezen en je laten inspireren? Vraag dan ons gratis Taalreizen magazine aan en bekijk alle mogelijkheden voor een taalcursus in het buitenland op je gemak!

Bekijk ons aanbod

  • Bestemming

  • Thema

Het Taalreizen programma

Wat houdt het Taalreizen programma precies in? Kom alles te weten!

Welke talen kan ik leren?

Je kunt kiezen uit 8 verschillende talen om te leren. Je kiest uit EngelsSpaansFransDuitsItaliaansPortugeesChinees of bijvoorbeeld ArabischWij bieden je een taalreis die helemaal aansluit bij jouw wensen. Je kiest een bestemming en bepaalt dan zelf welke cursus je wilt doen en hoe lang en in welke accommodatie je eventueel wilt verblijven. Het is ook mogelijk om verschillende landen, bestemmingen, cursussen en accommodatie te combineren.

Vind je het lastig een keuze te maken uit al deze mogelijkheden? Dan kun je bij ons altijd terecht voor een advies op maat. Ons doel is samen met jou de taalreis van jouw dromen te realiseren!
Taalreizen - welke  talen kan ik leren

Welke internationale erkende certificaten kan ik behalen?

Aan het einde van iedere cursus krijg je een certificaat mee naar huis met daarop jouw behaalde taalniveau. Maar wil jij gaan studeren in het buitenland of werken bij een internationaal bedrijf? Dan zul je merken dat veel opleidingen en bedrijven vragen naar een internationaal erkend certificaat. Daarmee toon je aan dat je taalniveau toereikend is. Heb je zulke plannen en wil je een internationaal erkend certificaat behalen met jouw taalcursus in het buitenland? Kies dan voor een van de volgende opties:

Heb jij interesse in een ander soort internationaal certificaat? Laat het ons weten, wij kijken het graag voor je na!

Taalreizen - welke erkende certificaten kan ik behalen

Waar kan ik naar toe met Taalreizen?

Een Taalreis in het buitenland maken is een groot avontuur waarbij de bestemming natuurlijk ook belangrijk is! Je kunt kiezen uit acht talen die in meerdere landen worden gegeven. Iedereen heeft een andere voorkeur voor landen en daarom proberen we een zo ruim mogelijk aanbod aan te bieden. Als je een taalreis wil gaan maken heb je keuze uit 23 landen verspreid over 6 continenten. Een taalreis is ook goed te combineren met onze andere programma’s.

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oceanië

Afrika

Europa

 Azie

Taalreis buitenland

Waarom een taalreis maken met Travel Active?

Omdat iedereen eigen doelen heeft om te behalen tijdens een taalreis in het buitenland helpen wij graag met jouw eigen taalreis op maat! Je kiest zelf hoe intensief jij een taal wilt gaan leren en waar je naartoe wilt. Ook als je meerdere bestemmingen wilt combineren regelen wij dit gemakkelijk voor je. Daarnaast bepaal je zelf waar je verblijft. Kies jij voor een gastgezin of verblijf je liever in een appartement?

Bij Travel Active staat persoonlijk contact heel hoog in het vaandel. Wij begeleiden je voor, tijdens en na je avontuur met alles wat bij je reis komt kijken. Of jij nu een nieuwe taal wilt leren of je kennis van een taal wilt bijspijkeren er is altijd een taalreis die goed bij jouw wensen past.Taalcursus in het buitenland

Welke taal(cursus) en bestemming passen bij jou?

Ontdek het tijdens een persoonlijke afspraak met één van onze collega’s

De meeste deelnemers gaan naar:

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.