Infodagen Gratis magazine

Een gratis surfles en 25% korting op je taalcursus Engels

Droom jij van de prachtige kust van Hawaii en wil je daar graag heen voor een Taalreis? Maak dan gebruik van onze unieke kortingsacties.

Gratis Surfles!

Omdat Hawaii onze nieuwste Taalreis bestemming is, hebben wij iets speciaals geregeld voor onze eerste deelnemers! De eerste vier deelnemers ontvangen van ons een epische gratis surfles!

25% Korting!

Daarnaast zijn wij op zoek naar een Travel Active Reporter die bereidt is om beeldmateriaal te verzamelen op Hawaii (denk aan foto’s en videomateriaal). In ruil daarvoor ontvang je 25% korting* op de taalcursus Engels die je gaat volgen en een superleuk reispakket. Uit de eerste deelnemers die een Taalreis Hawaii boeken én aangeven Travel Active Reporter te willen worden, kiezen wij een winnaar!

Boek dus nu de taalreis op Hawaii en geef in het boekingsformulier (onder opmerkingen) aan dat je graag Travel Active Reporter wilt worden.

Heb je nog vragen over de Taalreis of deze actie, stel je vraag dan aan iemand van het Taalreizen team

*actievoorwaarden: de korting is alleen geldig voor de taalcursus die je gaat volgen en niet van toepassing op andere zaken zoals administratiekosten of accommodaties.

 

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's