Tereza uit Slowakije

16 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot zomervakantie 2023

Tereza zoekt een gastgezin

16 jaar • Slowakije • augustus tot zomervakantie 2023

“Ik wil mijn uitwisselingsjaar gebruiken om nieuwe dingen te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en een nieuw land te leren kennen! 

Weetjes over mij

  • Mijn familie en ik hebben een hond, Tessa, met wie we graag de natuur in trekken. Ik speel ook vaak spelletjes met mijn broertje of ik help hem met zijn huiswerk  
  • Mijn grote passie is dansen, dit doe ik al 12 jaar en ga weleens op danskamp. Ik zou ook in Nederland willen dansen. 
  • Ik hou ervan om te koken of bakken, ik bak weleens koekjes of donuts 
  • Mijn favoriete vak op school is English conversation, waarin we debatteren in het Engels met een Engelstalige spreker
  • Later wil ik een creatieve baan hebben, ik weet nog niet precies welke richting maar ik denk nu aan huis design
Interesses Debatteren • Muziek en films • Dansen • Bakken
Eigenschappen Spraakzaam • Creatief • Nieuwsgierig • Humoristisch

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.