Tereza uit Slowakije

16 jaar | Slowakije | augustus tot zomervakantie 2023

Tereza zoekt een gastgezin

16 jaar • Slowakije • augustus tot zomervakantie 2023

“Ik wil mijn uitwisselingsjaar gebruiken om nieuwe dingen te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en een nieuw land te leren kennen!” 

Over mij:

  • Dans is echt mijn passie. Ik doe dit al 12 jaar met veel plezier en ik hoop dit ook in Nederland te kunnen blijven doen.
  • Mijn favoriete vak op school is Engels. Dit is omdat ik het gaaf vind om extra talen te leren en ik zo met veel meer mensen uit andere landen kan praten.
  • Later zou ik graag iets creatiefs willen doen als werk, zoals home design.
  • Ik spreek graag af met vrienden en ga dan soms wandelen in de bergen.
  • In mijn vrije tijd doe ik graag verschillende dingen, zoals wandelen, lezen en bakken.

Mijn familie:

Mijn familie bestaat uit mijn moeder, vader en mijn jongere broertje. We zijn altijd erg open in de communicatie met elkaar en we gaan met respect met elkaar om. We wonen dichtbij mijn opa, oma en andere familie. Dit maakt dat we elkaar veel zien en ik erg close met ze ben. Verder heb ik een kleine hond, genaamd Tessa. Ik ga haar denk ik het meeste missen van allemaal. Ik hoop dan ook dat mijn gastgezin een hond heeft of een ander huisdier. Met mijn familie gaan we vaak wandelen in het weekend, meestal gaan we dan de bergen in. Ik help ook mee met huishoudelijke taken in het huis, dan doe ik vooral taken, zoals de vaatwasser in en uit ruimen, stofzuigen en was in de droger stoppen.

Quote van ouders: "Tereza is erg doelgericht. Ze kan goed haar doelen definiëren en gaat daar dan ook achteraan. Tereza ontmoet graag nieuwe mensen en schiet altijd snel met de meeste mensen op."

Talenkennis: Slovak (moedertaal) • Engels (goed) • Spaans (basis) • Duits (basis).

Interesses: Muziek luisteren • Films kijken • Dansen • Debatteren • Lezen

Eigenschappen: Spraakzaam • Creatief • Humoristisch • Nieuwsgierig.

Gastgezin worden?

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten en kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zo leren ze pas écht wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u deze ervaring aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over het programma of bekijk alle studenten.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.