Titirat (Yin) uit Thailand

17 jaar | Thailand | augustus tot zomervakantie 2024

Titirat zoekt een gastgezin

17 jaar • Thailand • augustus tot zomervakantie 2024

Eén van de vrolijkste filmpjes komt van Titirat. Ze speelt ukelele, zingt en wil tandarts worden. Met haar als tandarts wordt die wortelkanaalbehandeling een feest, met haar als dochter jullie gezinsleven zeker ook! 

“Ik heb erg veel zin in mijn uitwisseling in Nederland en ik ben er meer dan klaar voor om veel te leren over Nederland, de cultuur en mijzelf.”

Over mij:

  • Ik verzamel ansichtkaarten. Overal waar ik kom, neem ik er een mee. 
  • Ik was als klein meisje erg geïnteresseerd in de tandarts wanneer ik hier een bezoekje aan bracht. Daardoor zou ik graag in de toekomst ook tandarts willen worden. 
  • Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar, de verschillende lichtjes en decoratie maken mij erg vrolijk. Er worden altijd een hoop activiteiten georganiseerd rond deze tijd. 
  • In Nederland wil ik niets liever dan nieuwe dingen leren, zoals sporten. Ik speel nu al graag badminton en tennis, maar ik zou ook iets nieuws willen leren. Misschien volleybal of voetbal? 
  • Mijn favoriete eten is Koreaans eten, omelet en heel veel soorten fruit. Ik ben dol op fruit. Noedels ook overigens.  

Mijn familie:

Ik woon samen met ouders, broer en hond in Nan in het mooie noorden van Thailand. Mijn hond heet Toe en is een erg slimme hond, hij is een beetje een circus hond geworden door alle trucjes die hij tegenwoordig kan. Ik zou erg graag in een groot gezin wonen, dat lijkt mij nu zo gezellig. De vrolijke en levendige atmosfeer. Ik hou ervan om te zorgen voor anderen, daar krijg ik een warm en liefdevol gevoel van. 

Quote van ouders: Ze houdt ervan om nieuwe culturen te leren kennen, maar de Nederlandse cultuur heeft haar altijd gefascineerd.”  

Talenkennis: Thais (moedertaal) • Engels (goed)

Interesses: Ukelele • Dansen • Zingen • Koken

Eigenschappen: Vrolijk • Optimistisch • Vriendelijk • Zorgzaam

titirat

Gastgezin worden?

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Student Titirat uit Thailand stelt zich voor

Foto-impressie:

titirat
titirat
Titirat
Titirat

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten en kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zo leren ze pas écht wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u deze ervaring aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over het programma of bekijk alle studenten.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.