Infodagen Gratis magazine

Een tussenjaar in het buitenland?

Heb je plannen om tijdens een tussenjaar te gaan reizen? Waar begin je met zoeken? Er zijn zoveel mogelijkheden! Stop maar met zoeken: kom naar het Tussenjaar Event op 18 december in Ede-Wageningen en laat je informeren over het nemen van een tussenjaar, de voordelen en de (reis)mogelijkheden om zo’n jaar op een nuttige en bijzondere manier in te vullen. 

Aanwezig deze avond: WilWeg
WilWeg is het startpunt voor een tussenjaar in het buitenland. Zij geven je als gastspreker op deze avond tools en advies voor het regelen van een tussenjaar. Tijdens deze avond wordt hun expertise gecombineerd met de specialistische kennis en het uitgebreide aanbod van Travel Active. 

Er vindt een presentatie plaats waarbij WilWeg en Travel Active je alles vertellen over wat het nemen van een tussenjaar inhoudt en wat Travel Active hierin voor je kan betekenen. En dat is nogal wat want Travel Active is dé organisatie waar je moet zijn voor een unieke, leerzame, culturele en internationale invulling van een tussenjaar! In dit recente artikel lees je waarom steeds meer jongeren kiezen voor een tussenjaar. Een goede voorlichting vinden wij dan ook van groot belang. Daarom organiseren wij deze voorlichtingen op scholen door heel Nederland. 

Je bent van harte welkom!

Kom gerust samen met je ouders naar het Tussenjaar Event in het Marnix College in Ede Wageningen. De presentatie zal ongeveer 45 minuten duren en na afloop hiervan is er voldoende ruimte om jouw vragen te stellen aan het team van Travel Active en aan het team van onze gastspreker WilWeg. Een mooie kans om leuke ideeën op te doen over de invulling van jouw tussenjaar en al jouw mogelijkheden!

Wat: Tussenjaar Event
Wanneer: dinsdag 18 december 2018
Waar: Marnix college in Ede-Wageningen (Prins Bernhardlaan 30, 6713 MC, Ede)
Start presentatie: 19:00 uur 

Aanmelden?
Meld je gratis aan via onze website en wij zien jou op 18 december! Je ontvangt na aanmelding aanvullende informatie van ons. 

Deel deze pagina