Infodagen Gratis magazine

Waarom een tussenjaar in Australië? 

Australië is dé ultieme bestemming voor jouw tussenjaar. Waarom? Omdat Australië een super divers land is. Hou je van surfen, barbecues en hiken? Dit kan allemaal in Australië! De prachtige natuur en het bijzondere wildlife zullen je versteld doen staan. Bekijk hieronder jouw mogelijkheden voor een tussenjaar in Australië. 

Work & Travel in Australië

Australië is een ontzettend populaire bestemming om te backpacken en het is dan ook een grote droom voor veel reizigers om dit land te bezoeken. Het is een fantastische manier om je tussenjaar te spenderen. Wil je gaan backpacken door Australië? Travel Acitve heeft programma's om individueel te gaan backpacken of tijdens een groepsreis. Of kies voor het handige backpackers startpakket! Doordat zo veel reizigers naar Australië gaan om te backpacken, is alles goed geregeld voor backpackers. Zo zijn er bijvoorbeeld overal hostels waar je kunt slapen.

In Australië zijn veel baantjes beschikbaar voor reizigers. Want je moet natuurlijk tijdens je reis wel geld bijverdienen. Travel Active biedt hiervoor programma’s aan zoals horecawerk of boerderijwerk. Met werken en reizen in Australië ga je zeker een geweldig tussenjaar beleven.

Bekijk hier de Work & Travel programma’s in Australië.

Tussenjaar in Australië

High School in Australië

Ga tijdens je tussenjaar naar een echte Australische High School! Je zult hier vakken volgen die je al kent maar ook veel buitenschoolse activiteiten doen zoals muziek, drama of zélfs surfen! Je tussenjaar wordt met een High School avontuur een hele leerzame ervaring. Je zult verblijven in een gastgezin en de echte Aussie cultuur van dichtbij meemaken. Geniet in je vrije tijd van een overheerlijke barbie (barbeque), ga naar het strand of spreek af met je nieuwe schoolvrienden. Er is altijd wel wat te doen in het mooie Australië!

Lees hier meer informatie over High School in Australië.

Tussenjaar in Australië

Taalreizen in Australië

Reis in je tussenjaar af naar Sydney of Surfers Paradise in Australië en verbeter je Engels tijdens een taalreis. Naast dat het leren van een taal ontzettend leuk is, geeft het ook nog eens een boost op je CV én maak je tijdens zo’n taalreis vaak veel nieuwe vrienden. Het is mogelijk om een Cambridge taalreis te doen of je kunt zelfs je zakelijk Engels verbeteren. Buiten de lessen om heb je genoeg vrije tijd om de stad waar jij verblijft te ontdekken.

De voordelen van het leren van een nieuwe taal in het buitenland:

  • Het is super handig voor op reis of op vakantie
  • Het is een boost voor je CV
  • Internationale ervaring wordt door veel (toekomstige) werknemers gewaardeerd
  • Je legt internationale contacten en maakt nieuwe vrienden
Tussenjaar in Australië

Au Pair in Australië

Ben jij 18 jaar of ouder en vind je het leuk om bezig te zijn met kinderen? Dan is Au Pair worden in je tussenjaar echt iets voor jou! Als Au Pair leer je veel over de Australische cultuur en gewoonten omdat je echt deel bent van het gastgezin. Naast dat je veel tijd doorbrengt met je gastkindjes, kun je Australië gaan ontdekken. Je zult veel au pairs leren kennen door middel van speciaal georganiseerde meetings of Facebookgroepen. Australische barbecues, surfen én kangoeroes spotten, je zult het waarschijnlijk allemaal meemaken als Au Pair in Australië.

Bekijk hier het Au Pair in Australië programma.

Tussenjaar in Australië

Wil jij meer informatie over een of meerdere programma('s) in Australië? Vraag dan een gratis magazine aan. Bezoek ook een van onze infodagen. Kom je er niet helemaal uit? Stel je vraag aan het Travel Active team.

Deel deze pagina