Infodagen Gratis magazine

Op dinsdag 9 juni zijn we te vinden op de Tussenjaarbeurs in Houten. Het Travel Active team staat samen met oud-deelnemers voor je klaar om je te informeren over alle mogelijkheden om op unieke locaties wereldwijd een buitenlandavontuur aan te gaan. 

Wat: Tussenjaarbeurs
Wanneer: dinsdag 9 juni van 16:00 tot 21:00 uur
Waar: Wellantcollege (Randhoeve 2 in Houten). Dit is met ov en auto goed bereikbaar. Parkeren is gratis.
Aanmelden: Inschrijven voor deze beurs kost € 5,- (ouders mogen gratis mee naar binnen.) Schrijf je in op de website van het Tussenjaarkenniscentrum.

Travel Active op de Tussenjaarbeurs!

Op deze dag geven wij ook 2 presentaties. Dé kans om alles over onze programma's te weten te komen en jouw vragen te stellen: 

16:30 - 17:15 uur presentatie Travel Active algemeen
Kevin van het Travel Active team geeft samen met een oud-deelnemer een presentatie over al jouw mogelijkheden in het buitenland. Ze vertellen je meer over au pair, work & travel, taalreizen, high school, vrijwilligerswerk, stages en groepsreizen. 

17:30 - 18:15 uur: presentatie Travel Active High School
Oud high school student Lotte vertelt je in de speciale presentatie over high school alles over onze bestemmingen en het programma. Ook vertelt ze graag over haar eigen ervaring als student en alles wat bij dit programma komt kijken. Benieuwd? Kom zeker naar deze presentatie en laat je inspireren. 

Na beide presentaties is er voldoende tijd om al je vragen te stellen. Wij helpen je graag verder! 

 

Get inspired voor het tussenjaar van jouw dromen!

Een buitenlandavontuur begint met het verzamelen van allerlei informatie. Laat je inspireren door verhalen van anderen en stel al je vragen aan ons team. Travel Active zet graag haar jarenlange kennis en ervaring in om je zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw buitenlandavontuur. Persoonlijk contact vinden wij hierbij erg belangrijk. Vergroot de blik op de wereld en jezelf met een unieke buitenland ervaring.

Meld je aan!

Inschrijven voor deze beurs kost € 5,- (ouders mogen gratis mee naar binnen.) Schrijf je in op de website van het Tussenjaarkenniscentrum.

Zie hier een impressie van de vorige editie:

Deel deze pagina