Infodagen Gratis magazine

Travel Active speelt voor Kerstman!

Heb jij nog plannen om in december een unieke reis te maken? Of heb jij je al ingeschreven voor een vrijwilligerswerkprogramma en vertrek je in de periode tussen 1 en 31 december? Dan hebben we heel leuk nieuws voor je: onder al onze deelnemers die in de periode tussen 1 en 31 december vertrekken, verloten we 1 reis waarvan de programmakosten door ons volledig vergoed zullen worden. Dat zou nog eens een mooi kerstcadeau zijn, toch?!

Ben jij niet de gelukkige? Ook dan ontvang je een leuk kerstcadeau. Iedereen die zich vanaf 29 oktober inschrijft voor een vrijwilligerswerkprogramma en vertrekt in december 2018 ontvangt €50,- korting!

Als vrijwilligerswerkorganisatie zijn we natuurlijk nauw betrokken bij onze projecten en landen waarin we actief zijn. Het grootste gedeelte van de programmakosten komt dan ook altijd terecht in het land waar jij vrijwilligerswerk gaat doen. De decembermaand is natuurlijk dé maand om ons van onze vrijgevige kant te laten zien. En dit willen we doen door deze unieke decemberactie!

vrijwilligerswerk december actie

Zo gaat het in zijn werk

De winnaar van de actie zal op vrijdag 28 december bekend worden gemaakt en zal dan met terugwerkende kracht zijn of haar betaalde programmakosten terug ontvangen. Daarnaast ontvangt iedereen die zich vanaf 29 oktober inschrijft voor een vrijwilligerswerk programma met vertrek in december 2018 een leuke korting van 50 euro!

Twijfel niet meer! Schrijf je snel in en maak kans op teruggave van de volledige programmakosten! Je kunt je inschrijven voor ieder willekeurig programma wat vermeld staat op onze website maar neem vooral ook eens een kijkje tussen onze speciale kerstreizen die plaatsvinden in de kerstvakantie.

vrijwilligerswerk december actie

Details

Voorwaarden

  • Vertrek dient te zijn in de periode tussen 1 en 31 december
  • Je kunt je tot 3 weken voor je gewenste vertrek in december inschrijven. Wacht dus niet meer te lang met jouw inschrijving.
  • De administratiekosten van €50,- en (indien van toepassing) de kosten voor de annuleringsgarantie worden niet vergoed. Enkel de daadwerkelijke programmakosten.
  • Travel Active verloot de winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De winnaar wordt op 28 december telefonisch op de hoogte gebracht. Vervolgens vermelden wij de uitslag op onze Social Media kanalen.

Deel deze pagina