Wil jij graag een land beter leren kennen door te reizen en te werken? Maak dan kennis met de medewerkers en oud-deelnemers van het Travel Active Work en Travel team tijdens een van onze speciale events.

Uitleg Events

Informatiebijeenkomst

Op een centrale locatie in Nederland vindt twee keer per jaar het Travel Active Work en Travel event plaats. Het Work en Travel team staat klaar voor een leerzame en inspirerende presentatie, met een complete voorlichting over al je mogelijkheden. Na de presentatie hebt je de gelegenheid kennis te maken met het team en kun je al jouw vragen stellen over jouw Work en Travel avontuur. Laat je tijdens de informatie bijeenkomst ook inspireren door de enthousiaste verhalen van oud-deelnemers. Droom weg bij hun prachtige foto’s en geniet van het uitwisselen van tips en ervaringen!

 

Persoonlijke afsprakendag

Reizen en werken in Australië, Nieuw-Zeeland of Europa, is een groot en spannend avontuur. Natuurlijk wil je goed voorbereid op reis gaan en daar helpen we je graag bij. Op de website vind je veel informatie over de verschillende mogelijkheden en ook tijdens informatiebijeenkomsten krijg je veel informatie over de verschillende work en travel bestemmingen. Natuurlijk kan het zijn dat er nog vragen onbeantwoord blijven. Wij helpen jou graag verder, doormiddel van een persoonlijke afspraak. Het Work & Travel team neemt contact met je op om een tijdstip af te spreken!

 

Persoonlijke afspraak 17 mei - Utrecht

Tijdstip: bepaal je zelf!

Maak nu een persoonlijke afspraak!

Informatiebijeenkomst 24 juni - Utrecht

Tijdstip: 11:00

Meld je nu gratis aan!

Persoonlijke afspraak 15 juli - Eindhoven

Tijdstip: bepaal je zelf!

Maak nu een persoonlijke afspraak!

Screeningsdag Horecawerk 22 juli- Arnhem

Tijdstip: bepaal je zelf!

Meer informatie