Yun-Yun uit Taiwan

16 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot zomervakantie 2023

Yun-Yun zoekt een gastgezin

16 jaar • Taiwan • augustus tot zomervakantie 2023

Ik wil mijn uitwisseling in Nederland doen vanwege de geschiedenis en de cultuur. Ook wil ik graag Nederlands leren spreken en internationale vrienden maken. Het lijkt mij tevens leuk om anderen iets te kunnen leren over de Taiwanese cultuur!

Weetjes over mij

  • Mijn grootste passie is tekenen en schilderen. Het geeft mij positieve energie en ik kan hier al mijn creativiteit in kwijt
  • Ik ga graag met mijn familie op reis. Zo zijn we samen in Thailand en Cappadocia in Turkije geweest
  • In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen en televisie te kijken. Daarnaast is Anime onmisbaar in mijn leven
  • Ik ben een lange tijd lid geweest van ons schoolorkest, waar ik het instrument Erhu bespeelde. Dit typisch Chinese strijkinstrument bespeel ik nog steeds. Wanneer ik dit speel vergeet ik alles om mij heen
Interesses Anime • Tekenen • Muziek • Schilderen
Eigenschappen Behulpzaam • Open-minded • Enthousiast • Nieuwsgierig

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.